Nu solliciteren

Tof en veelzijdig facilitaire stage beschikbaar!

Functie Stage Facilities
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Wettelijke stagevergoeding
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij het dit bedrijf ga je aan de slag bij de facilitaire afdeling en ondersteun je alle medewerkers in het pand. Een internationale organisatie waarin je samenwerkt met verschillende nationaliteiten. Vier dagen in de week zal je je bezig houden met:  

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je volgt de opleiding MBO niveau 3 allround facilitair medewerker of niveau 4 facilitair leidinggevende. Je bent leergierig, vindt het leuk om dingen uit te zoeken en problemen op te lossen.

Wat bieden wij

BOIP biedt een fijne en zeer dynamische leerplek waar je kan ontwikkelen en kennis maakt met alle facetten van de facilitaire dienstverlening. Je werkt in een klein team van twee collega's waarmee je snel kan schakelen voor een gunstige stagevergoeding. Heb je interesse, bel of mail gerust!

BOIP is een gecertificeerd leerbedrijf. Zie hier de vacature op Stagemarkt: Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom - Allround medewerker facilitaire dienstverlening (stagemarkt.nl)

Bedrijfspresentatie

Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) is de officiële instantie voor de registratie van merken en modellen in de Benelux. Daarnaast kan BOIP het bestaan van een idee op een bepaalde datum vastleggen in een i-DEPOT.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024