Nu solliciteren

Stage eventplanner (24-32 uur) beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Stagiair eventplanner
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Herwijnen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

GeoFort is een historisch forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Naast het interactieve kindermuseum leent het forteiland zich bij uitstek voor evenementen, zakelijke bijeenkomsten, festivals, bruiloften en familiefeesten. GeoFort beschikt over prachtige buitenlocaties, diverse vergaderzalen, een unieke kazernestraat en een restaurant.

GeoFort is op zoek naar een enthousiaste stagiair eventplanner om het sales & event team uit te breiden.

Op deze stageplek kom je te werken binnen een gedreven team en ondersteun je de salesafdeling op verschillende fronten. Als stagiair eventplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van kleine partijen en onderhoud je het klantcontact. Daarnaast ga je zelfstandig aan de slag met het uitvragen van offertes bij externe leveranciers en hou je je ogen open voor nieuwe trends. Daarnaast is er ruime tijd om een onderzoek uit te voeren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Een persoon die het bovenstaande graag uitvoert en zich hierbij als een vis het water voelt.

Wat bieden wij

Jouw stageplek wordt een prachtig forteiland met gezellige collega’s. Op de maandagen verzorgt het fort een personeelslunch en op de vrijdagen sluiten we graag af met een gezellige borrel.

Het betreft een zeer afwisselende stage waarin je nauw samenwerkt met de bedrijfsleider en de afdeling eventplanning, hiervoor krijg je een marktconforme stagevergoeding. Daarnaast krijgt je ook de tijd om te werken aan je onderzoek. Je krijgt voldoende ruimte om je talenten verder te ontplooien.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan jouw CV en motivatie onder vermelding van ‘vacature stage eventplanner’ per e-mail naar vacature@geofort.nl

Bedrijfspresentatie

Stichting GeoFort

GeoFort is een uitdagend themapark waar alles om de aarde draait. Het is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge stichting met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

De horecafaciliteiten bestaan bij GeoFort uit 8 verschillende locaties met 7 vergaderzalen. GeoFort faciliteert bruiloften, teambuildingsessies, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 500 personen. Voor het museale gedeelte van GeoFort is er een restaurant met ruim terras waar binnen plek is voor 100 gasten en het terras plaats biedt aan 200 gasten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024