Nu solliciteren

Per direct HBO/MBO stage Rechten/juridisch administratief € 600 /450 p. maand

Functie Juridisch stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Den Bosch, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking MBO € 450 HBO € 600
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) die een meeloopstage of afstudeerstage zoekt die start in oktober/november 2023. Het liefst hebben wij een stagiair of stagiaire die een studie volgt in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening, Vastgoed en Makelaardij of iets dergelijks. Voor HBO-ers is dit een meewerkstage en voor MBO-ers is dit een meewerk of afstudeerstage. 

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf in de juridische branche. Wij staan de burger gratis bij wanneer zij een te hoge belastingaanslag ontvangt over de waarde van haar woning. Een burger ontvangt een te hoge belastingaanslag wanneer de WOZ-waarde van zijn of haar woning te hoog is vastgesteld door de gemeente of belastingsamenwerking. Wat, daar heb ik nog nooit van gehoord, hoor ik je denken? Geen probleem, dat hebben de meeste niet 😉 Wij zijn misschien niet het meest tot de verbeelding sprekende kantoor, maar toch zeker wel het leukste, jongste en gezelligste kantoor van Brabant! 🥳😎 Help jij ons mee om de WOZ-waarde en daarmee de aanslag van de burger te verlagen?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Volg je een juridische of makelaardij opleiding aan de Hogeschool en ben je nog op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage met een goede kans om te blijven na je stage? Aarzel dan niet en solliciteer direct. Stuur je C.V. en motivatie naar \<jacques@kosteloosbezwaar.nl>.

Bedrijfspresentatie

Kosteloosbezwaar.nl

Wij zijn een vrij klein en informeel bedrijf. Wij zijn modern, erg professioneel en groeien erg hard.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024