Nu solliciteren

Uitdagende stageplaats bij een bewindvoeringskantoor in de regio Eindhoven

Functie Stagiair bewindvoering
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij jouw juridische en sociale vaardigheden met elkaar combineren? Zoek dan niet verder! Per direct zijn wij op zoek naar een stagiair om ons bewindvoeringskantoor te versterken.

Ons kantoor in Eindhoven onderscheidt zich door een klantgerichte, persoonlijke en professionele aanpak. Wij managen de financien van onze cliënten op een manier waardoor zij weer vertrouwen kunnen krijgen in hun toekomst met een gezonde financiële positie.

Onze klanten zijn mensen die schulden hebben of mensen die door allerlei omstandigheden niet zelfstandig hun financiën op een goede wijze kunnen beheren. Door onze sociale aanpak, waarbij wij dicht op de klant (en hun begeleiding) staan, ontstaat er rust.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die graag met mensen werkt. Het sociale karakter staat binnen ons kantoor voorop. Wil jij een steentje bijdragen aan het weer gezond maken en houden van het (financiële) leven van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een super leuk kleinschalig kantoor in Eindhoven met afwisselend en uitdagend werk. Je werkuren zijn flexibel in te delen.

Omdat wij pas sinds 2019 bestaan mag je bij alle werkzaamheden meekijken. Hierdoor heb jij mede inbreng in de innovatie en de toekomstige vormgeving van ons kantoor.

ADvice Bewindvoering

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024