Nu solliciteren

Marketing & Sales stage bij snelgroeiende startup in Utrecht!

Functie Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jouw nieuwe baan en werkplek
Van contact met mensen in Amerika tot Utrecht, een stage bij het leukste e-learning bedrijf van Nederlands; dit bedrijf! 

Dit ga je bij ons doen
Je gaat aan de slag bij de startup dit bedrijf.  Je leert veel over het reilen en zeilen van een e-learning bedrijf en de verschillende aspecten: van het opstarten van een product, design, onderhandelen, commercie, schrijven en SEO. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt voor interne collega’s en klanten. Daarnaast monitor je de kwaliteit van cursussen, en ga je aan de slag met het opzetten van nieuwe cursussen. De werkzaamheden lopen zeer uiteen. Je werkt volgens een strakke planning en gaat nauwgezet te werk. Tegelijkertijd is er ook ruimte om zelf dingen aan te pakken. Dat maakt deze stage tot een zeer veelzijdige stage, waarbij je veel leert over verschillende aspecten binnen dit bedrijf.

Werkzaamheden

Voorbeelden van taken waar jij je mee bezig houdt:

Jouw nieuwe werkplek? Het jonge bedrijf dit bedrijf, opgericht begin 2021, is een e-learning bedrijf dat wereldwijd online cursussen verkoopt aan mensen die beter willen leren onderhandelen. Wij zijn met een team van 4 verantwoordelijk voor het aanbod van (nieuwe) cursussen, de verkoop, de website, de sociale media en marketing. Dit bedrijf biedt een unieke stage aan waarin je als stagiair(e) volwaardig onderdeel wordt van het team. Ons kantoor is gevestigd in het gezellige LOU in het hartje van Utrecht. Lou Oudenoord is een creatieve broedplaats in Utrecht waar meerdere jonge bedrijven in hun eigen kantoor samenwerken aan een mooie toekomst. Samen met de oprichters zorg jij ervoor dat onze nieuwe cursussen perfect aansluiten bij de behoefte van onze klant. 

Hierin ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van product idee tot en met de productlancering op onze site. 

Als je een goed idee hebt, kun je dit dus mede realiseren tijdens je stage periode. In de 6 maanden krijg je een compleet beeld van de commerciële operatie binnen dit bedrijf.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteer en kom binnen
Wil je meebouwen aan het succes van Procurement Tactics? Solliciteer direct en stuur je CV!

Heb je vragen? Mail dan naar marijn@procurementtactics.com of app mij op +31643109217

Bedrijfspresentatie

Procurement Tactics

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024