Nu solliciteren

Kom werken bij dit bedrijf's Dynamische Sales Team in Amsterdam!

Functie Internship Account Manager NL
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500 - 750
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De start van dit bedrijf gaat terug naar 2002, toen nog in de USB-sticks markt, nu richten we ons op promotionele artikelen. Deze artikelen verkopen wij in acht Europese landen. Dit doen wij via ons eigen e-commerce platform. Ondernemen zit ons in het bloed en dat doen we het liefst met veel creativiteit. Sinds de start zijn we uitgegroeid tot een team van ontwikkelaars, marketeers en sales managers.

In al die jaren hebben we ook een behoorlijke klantenkring opgebouwd. De kans is zelfs groot dat je een van onze promotieartikelen in huis hebt. Bijvoorbeeld de Nivea strandbal of een mini koelkast van Grolsch. Ja, dat zijn wij! ✌️

Werkzaamheden

Als Junior Account Manager bij dit bedrijf leer je de tips en tricks van zowel sales als business development en customer relations, samen met ons internationaal team van experts (Nederlands, Frans, Duits, Italiaans) Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvragen die via verschillende kanalen binnenkomt. (Google, organisch, sociale media, ... ) en je krijgt een bestaande database van klanten om mee te werken om je doelen te bereiken.

Ons werk begint en eindigt met onze klanten. We luisteren naar hen, valideren met hen en betrekken hen zelfs in ons ontwerpproces. Door klantervaringen te creëren die eenvoudig, waardevol, onderhoudend en efficient zijn, leveren wij meetbare resultaten voor enkele van 's werelds meest bewonderde merken of organisaties. De Verenigde Naties, de Europese Commissie, Borussia Dortmund, Nivea en zelfs Daimler Mercedes behoren onder andere tot ons klantenbestand.

Dagelijkse bezigheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Jong, dynamisch en een internationaal team!

Veel ruimte voor initiatieven en ideeën.

Interessante ontwikkelingsperspectieven.

Dagelijkse uitdagingen.

Wonen in Amsterdam, need to say more?

Vrijdagborrel op kantoor en teambuildings!

Mogelijkheid tot promotie

Wil jij deel uitmaken van onze groeiende organisatie? Reageer dan snel en we nodigen je uit voor een gesprek 😁☕

Bedrijfspresentatie

Loopper

Loopper is een e-commerce platform die zich specialiseert in het online verkopen van custom made producten/ relatiegeschenken. Het verhaal van Loopper begon in 2002 onder de naam Incentive Europe (IEPC), met de productie van USB-sticks en later custom made premiums. Inmiddels worden onze USB-sticks (en powerbanks) als relatiegeschenk in 8 verschillende Europese landen (NL, BE, UK, FR, SP, IT, DE, AUS) verkocht. Alle landen worden aangestuurd door native speakers vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Momenteel werken wij met 30 specialisten en wij verwachten snel te groeien naar 35 specialisten. Loopper is een internationaal bedrijf, wij werken met 9 verschillende nationaliteiten op ons kantoor in Amsterdam.

Voor de landen waar wij onze diensten aanbieden werken wij native speaking accountmanagers. Deze worden ondersteund door een aantal designers, marketeers, twee Chinese inkoopmanager en een sales director. Ons doel is om de komende jaren de omzet bij Loopper te verdriedubbelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024