Nu solliciteren

Productontwikkelaar - Internationale wet- en regelgeving

Functie Productowner
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 722
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

TriFinance, een toonaangevende internationale consultancy organisatie, is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Productontwikkelaar om ons team te versterken. We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een product op het gebied van internationale wet- en regelgeving en we hebben jou nodig om dit product verder vorm te geven. Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van internationale wet- en regelgeving op gebied van Milieu of factuurwetgeving? Dit is jouw kans om door te groeien tot productontwikkelaar!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leuke en afwisselende rol in een gezellig team met enthousiaste en professionele collega’s. Je krijgt veel vrijheid en  je werkt in een omgeving waar je continu blijft leren en groeien. Daarnaast bieden wij:

TriFinance

Wij zijn een netwerkorganisatie van pragmatische consultants. We zijn 900 collega’s sterk en actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We ondersteunen onze klanten en opdrachtgevers met advies en implementatie diensten.

Werken bij TriFinance betekent, dat jouw groei centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw groei en ontwikkeling betere oplossingen oplevert voor onze klanten. Wij noemen dit: “Furthering people for better performance in Do-How”.

Ben jij klaar om jouw kennis op het gebied van internationale wet- en regelgeving in te zetten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze producten? Neem een kijkje op onze website: https://www.trifinance.com/nl-nl

Bedrijfspresentatie

TriFinance Nederland BV

TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Een organistie waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert co-creatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️.

TriFinance is een onafhankelijke finance consultancy organisatie met meer dan 800 medewerkers, die meer dan 15 jaar opereert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De specialistische unit Financial Management Services adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van Order-to-Cash, Purchase-to-Pay en Record-to-Report. Het expertisegebied is optimalisatie en digitalisering van financiële processen waarin systemen en mensen een grote rol spelen. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor klanten en helpen uw organisatie door de verandering heen.

Klaar om te helpen bij Procesoptimalisaties, E-invoicing compliance, Vendor Master Data Management, RFI trajecten, Package selecties en de implementatie van systemen en processen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024