Nu solliciteren

STAGE SALES & ACCOUNTMANAGEMENT bij Ísey Skyr in Amstelveen!

Functie Sales stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amstelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Stagevergoeding
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij Ísey Skyr! Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Werkzaamheden

Ben je op zoek naar een stage met veel afwisseling? Dan zit je bij ons goed! In deze uitdagende stage heb je dagelijks de afwisseling van klantencontact enerzijds en bv analyses anderzijds. Je krijgt een goed beeld van promotiemanagement en inzicht in de FMCG- en retailmarkt.

Door het relatief kleine team is er veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien op Accountmanagement. Het is hier echt “learning by doing”!

Gewenste profiel

Voor de positie van Stagiair Account management Retail, zoeken we iemand die over de volgende vaardigheden en ervaring beschikt:

Wat bieden wij

Wat bieden wij

‘’Een uniek zuivelproduct uit IJsland’’

Ísey Skyr is een zuivelproduct van de volgende generatie voor de hedendaagse consument die lekkere en gezonde voeding belangrijk vindt. Ísey Skyr uit IJsland is het enige merk dat skyr op basis van het traditionele recept maakt en daarbij de originele IJslandse skyrculturen gebruikt. Met een ruim assortiment aan smaken is het een populair zuivelproduct voor zowel jongeren als volwassenen. Ísey Skyr is eiwitrijk, vetvrij, koolhydraatarm en heeft een zachte romige textuur.

Het merk Ísey Skyr is internationaal in Europa, Amerika, Japan en Australië verkrijgbaar en sinds een paar jaar in de Benelux met in Nederland inmiddels landelijke distributie, en hard groeiend!

Skyr Nederland B.V.

DIT IS ÍSEY SKYR
‘’Een uniek zuivelproduct uit IJsland’’

IJslandse skyr was eeuwenlang een hoeksteen van het nationale voedingspatroon in IJsland en hielp mensen sterk te blijven onder vaak zware levensomstandigheden. Ísey Skyr bouwt voort op het originele product en bevat de originele IJslandse skyrculturen. Dankzij het innovatieve productieproces van MS Iceland Dairies en het gebruik van 3-4 keer zoveel melk als gewone yoghurt, is het een eiwitrijk zuivelproduct dat van nature vetvrij is en een romige textuur heeft. Het is het ideale zuivelproduct voor mensen met een actieve, gezonde levensstijl die bewust zijn van wat ze eten. Maar bovenal is het erg lekker. Het is verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken waaronder vanille, gebakken appel en stracciatella dus het merk biedt voor elk wat wils.

Met het moederbedrijf in IJsland en ons hoofdkantoor in Finland zal je in een internationale omgeving terecht komen en onderdeel zijn van een snelgroeiend bedrijf dat pas sinds 2 jaar in Nederland actief is. Dit vanuit ons kantoor in Amstelveen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024