Nu solliciteren

Marketing & Communicatie Stage beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Marketing & Communicatie Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Heiloo, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 3 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Exclusief reiskosten Inclusief lunch
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Nice to meet you!

dit bedrijf zoekt voor het merk Hegen een Marketing Stagiair: Je werkt in deze functie aan allerlei leuke projecten voor Hegen Benelux.

Werkzaamheden

Hoe ziet je dag eruit?

Van het maken van onze social media content, tot samenwerkingen opzetten met onze influencers en meegaan naar toffe events als de Negenmaandenbeurs en We Are Pregnant. Daarnaast run jij 100% zelfstandig onze webshop van A tot Z: voorraadbeheer, pakketjes inpakken en retouren verwerken.

Gewenste profiel

Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij

Stuur gauw een mailtje om een kennismaking in te plannen!

House of Darcy Agency

House of Darcy Agency is exclusief distributeur voor het merk Hegen in de regio Benelux. Hegen is een innovatief en premium babyverzorgingsmerk, welke o.a. babyflesjes, rietjesbekers, oefenbekers en kolfapparaten produceert. Hegen Benelux wordt verkocht bij alle A-merk babywinkels én bij DA en Etos drogisterijen. Samen groeien we naar een top 3 positie van de bestverkochte babyflesjes in de Benelux, om zo zoveel mogelijk ouders en kinderen te ondersteunen met onze producten.

Wij hebben ervaring met het opleiden van studenten binnen de (online) marketing, communicatie, logistiek en retailbranche. Van het bedenken van toffe marketing concepten, tot het managen van een webshop, content creatie op social media, klantenservice, logistieke planning, en het beheren van de voorraad, bij ons leer je alle aspecten binnen het onderhouden en laten groeien van een merk.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2023