Nu solliciteren

Supply Chain en Finance stage bij klein bedrijf in Amsterdam en Londen!

Functie Supply Chain en Finance stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong bedrijf in de clean beauty branche. Het bedrijf heeft een 100% natuurlijk en vegan huidverzorgingsmerk ontwikkeld dat in september 2019 in de Benelux werd gelanceerd en heeft een distributie opgebouwd onder onafhankelijke beautyretailers, webshops en grotere retailers zoals Holland & Barrett. Voor onze snelgroeiende distributie zoeken wij een stagiaire die kan helpen met de supply chain vanaf productie tot aan verkoop en daarnaast ondersteunt met financiële taken. Er zijn twee kantoren, in Amsterdam en Londen. De voertaal is Engels en Nederlands, de voorkeur gaat uit naar een stagiair(e) met Nederlands als moedertaal.

Stap in de sneltrein van dit bedrijf en draag ook je steentje bij aan de bewustwording van het grote publiek van de effecten van gezonde huidverzorgingsproducten voor de gezondheid en het milieu.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Jong, dynamisch en flexibel bedrijf. Veel eigen verantwoordelijkheid. Zeer steile leercurve. Werken in Amsterdam of Londen (huisvesting zelf organiseren). Interessant netwerk. Leuke collega's en gezonde huidverzorgingsproducten.

Stap in de sneltrein van Witlof Skincare en draag ook je steentje bij aan de bewustwording van het grote publiek van de effecten van gezonde huidverzorgingsproducten voor de gezondheid en het milieu.

Witlof Skincare BV

Witlof Skincare is a start-up with offices in Amsterdam and London. We are a small team with ambitious plans; fast paced and hands-on. When you work for us, you will get a lot of responsibility and freedom.

Our company's mission is for everyone to understand what healthy skincare is: what ingredients truly benefit your skin and which cosmetic ingredients are better to avoid or are even harmful for skin, health or environment.

We founded Witlof Skincare for people to discover and experience the benefits of using 100% natural skincare products.

The brand was launched in September 2019 in the Benelux and has built distribution amongst independent beauty retailers, webshops, and retailers like Holland & Barrett. It’s now ready for a launch in the UK and has started to build awareness and distribution. Witlof Skincare is also focussing on other countries like Germany, Switzerland and Scandinavia.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024