Nu solliciteren

Intern project & event manager in Den Haag

Functie Project & Event manager
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij ready om als project manager jouw eigen projecten te runnen als een baas? Wil je losgaan op het regelen van vette festivals, events, bedrijfs- en privéfeesten? Kan jij de druk aan van het managen van jouw eigen workshop programma?

Als jij bruist van de energie, zelf startend bent én een dosis zelfvertrouwen beschikt, dan moet je zeker even verder lezen! Heb je toevallig al wat ervaring in de horeca en evenementen branche? Dan is deze stage als projectmanager en hospitality goeroe bij dit bedrijf in Den Haag echt een droom stage voor jou!

Werkzaamheden

Wat je bij ons gaat doen en leren? Hou je vast:

Jouw belangrijkste taak wordt het managen van onze inhouse Project Hero traject! Wat is Project hero? Project hero is een traject van 5/6 maanden waarin wij (jij) 5 workshops organiseren voor 50 deelnemers (talenten). Deze workshops zijn Cocktails Shaken, Wijn/sommelier, barista skills, bar/festival en een horeca pubquiz. Jij als project manager regelt alles van top tot teen voor deze workshops! (Duidelijke communicatie, planning, promo materiaal, materialen & workshops master die de workshops geven.) Verder ga jij deze events promoten en je managet de aanwezigheid van al jouw deelnemers. Wil jij meer weten over Project Hero? Check dit filmpje! -> …/JGH6XuJF1Vk

Jouw stage rond je uiteindelijk af met een vlammend dik eindfeest! Dit organiseer jij samen met de Talents. Je zet een dikke company party neer, waar honderden studenten losgaan én jij ook nog geld voor het goede doel inzamelt. Hoe tof is dat?

Horeca Guru

Gewenste profiel

Over jou:

Wat bieden wij

En dit krijg je van ons:

De stageplek van je leven!

Dus, als dit klinkt als jouw ding? Solliciteer dan als de sodemieter en grijp jouw plek!

Bedrijfspresentatie

Local Heroes

Sinds 2013 zijn wij met Local Heroes daar, waar herinneringen gemaakt worden. Bruiloften, (bedrijf) feesten, luxe diners, festivals en evenementen. Momenten die je bijblijven dus. Als het om gastvrijheid draait zijn wij van Local Heroes er graag bij!

Gastvrijheid is voor ons meer dan een beleving. Het is emotie! Belangrijker nog gastvrijheid is een vak! Om de juiste emotie bij onze gasten los te krijgen zeten wij dus geen personeel in, maar vak mensen. Echte Horeca Helden. Of Heroes zoals wij onze medewerkers graag noemen.

In alles wat wij bij Local Heroes oppakken, spelen onze Heroes de hoofdrol! Wie wij zijn? Een Hospitality Staffing & Projecten Bureau met focus op kwaliteit en oog voor al onze Horeca Heroes en opdrachtgevers!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2024