Nu solliciteren

Ondernemende marketing stagiaire gezocht

Functie Marketing stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Deventer, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Doe jij een studie in de richting van (digitale) marketing en heb je affiniteit met de evenementenbranche? Dan hebben wij deze uitdagende en ondernemende stageopdracht voor jou!

Werkzaamheden

Zou jij graag als toekomstig marketeer al echt het verschil willen maken bij een innovatief, klein en gezellig bedrijf? Vind jij het leuk om als eerste op de hoogte te zijn van toffe evenementen en gave festivals door heel Nederland?   

Kom dan stage lopen bij dit bedrijf als marketingmedewerker. Per september willen we namelijk onze marketing een flinke update geven. Samen met ons ga je onderzoeken wie onze klanten zijn en daar slimme (online) campagnes voor opzetten. Welke mediakanalen kunnen we het beste inzetten en welke content hebben we nodig? Je gaat ook onze website(s) afstoffen en een mooie upgrade geven. Daarnaast ondersteun je bij mailings, social media, contentredactie en diverse kantoorwerkzaamheden en draai je mee als volwaardig lid van ons enthousiaste team.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat kun je verwachten van ons:

Wij helpen onze klanten om hun stad of regio op de kaart te zetten. Met simpele applicaties, actuele data, goede persoonlijke service en een open blik.

We werken met Destinatie Marketing Organisaties, VVV's, gemeenten, bibliotheken, poppodia, schouwburgen, theaters, festivals, toneelgroepen, artiesten, impresario's en andere (congres-)organisatoren die hun culturele, recreatieve en/of toeristische evenementen op een (culturele) uitagenda of evenementenkalender willen plaatsen.

Kom jij bij ons een leerzame en plezierige stage lopen en mooie applicaties en websites ontwikkelen? Heb je vragen en/of wil je kennismaken? Stuur dan een berichtje. We zitten ook op Slack.

Event Connectors B.V.

Wij koppelen evenementen, festivals, voorstellingen, concerten, congressen, cursussen en tentoonstellingen op culturele en toeristische locaties op een slimme manier aan het juiste publiek met onze digitale, data en software oplossingen voor destinatie marketing organisaties en citymarketing organisaties (VVV's). Wij bieden een 'slim' Headless CMS met verschillende culturele, toeristische en recreatieve databronnen., waardoor je altijd actueel en relevant bent voor bewoners en bezoekers van jouw stad, streek of regio.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024