Nu solliciteren

Stage Marketing bij illi-tv in Amstelveen

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amstelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als marketing specialist bij dit bedrijf speel je een essentiële rol in ons jong en gedreven team. Hoe vergroot jij onze naamsbekendheid? Welke marketingstrategieën moeten wij volgens jou implementeren, zodat het bedrijf blijft doorgroeien? Daarnaast is het bedrijf druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw innovatief product in de bestaande markt. Wat kan jij marketing technisch bedenken om dit een groot succes te maken?

Werkzaamheden

Binnen het team zorg jij ervoor dat alle marketing processen binnen dit bedrijf goed lopen. Je bent actief betrokken bij de werkzaamheden van de dag en jouw verantwoordelijkheden tijdens de stage zijn als volgt:

Gewenste profiel

Ben jij een aanpakker? Beschik je over een dosis creativiteit? Wil jij maatschappelijk verschil maken? En volg jij minimaal een HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld Communicatie, Commerciële Economie of Creative Business?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een meewerkstage op een gezellige en leuke plek. Hier krijg je uiteraard een stagevergoeding voor. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jouw ideeën ook echt te gaan uitvoeren (en niet in de kast te laten belanden).

Interesse? Solliciteer dan nu! Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Mike Oudshoorn (mike@illi-tv.nl)

Bedrijfspresentatie

illi Engineering

Het bedrijf illi Engineering ontwikkelt innovatieve producten voor zorgcentra waar mensen met dementie wonen. Eén van onze producten is de illi-tv. De illi-tv bestaat uit een verzameling van video’s, muziek, spelletjes en foto’s voor ouderen.

Door goed te luisteren naar onze klanten in de zorg, hebben wij illi-tv kunnen vormen te waar het nu staat. Momenteel draaien wij op meer dan 750 zorglocaties in zowel Nederland als in België. Met de illi-tv geloven wij in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024