Nu solliciteren

Marketing, communicatie of multimediadesign stagiairs gezocht bij dit bedrijf!

Functie Marketing, sales, communicatie of multimediadesign stagiairs
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leeuwarden, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor ons bedrijf dit bedrijf zijn wij op zoek naar stagiaires die ervaring op willen doen in ons multimediamediabedrijf. Doe jij een hbo-studie in de richting van marketing, communicatie of  multimediadesign? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou.

Wie zijn wij

Welkom in Leeuwarden publiceert zowel online als op print. We zijn uitgever van diverse magazines. O.a. het het kwartaalmagazine UIT! in Leeuwarden, het Winkels magazine, de Stadgids Leeuwarden. In onze magazines plaatsen we redactionele stukken, advertorials over de stad en interviews met ondernemers, bekende Leeuwarders en de leukste artiesten die uit Leeuwarden komen of in Leeuwarden spelen. Onze website … en Facebookpagina Welkom in Leeuwarden  liggen in het verlengde van de magazines, met daarnaast het leukste nieuws over wat er gebeurt in de stad.

Kun jij je vinden in één of meerdere aspecten van deze stagevacature en lijkt het je te gek om in een hecht en dynamisch team te werken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie met CV naar of bel voor meer info naar …

Werkzaamheden

Wat hebben wij te bieden

Je gaat aan het werk in een hecht team en professionele werkomgeving. Door het te doen ontwikkelen jij je op het gebied van marketing, communicatie en verkoop. Afhankelijk van je studie ben je tijdens de stage bezig met het schrijven van teksten, fotografie, multimediadesign, social media en/of verkoop. Voor de verschillende vakgebieden zijn wij op zoek naar stagiaires. Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak en met die kennis en ervaring ben jij klaar om als professional aan de slag te gaan. De stagevergoeding die wij bieden is in overleg.

Gewenste profiel

Wie wij zoeken

Wij zoeken proactieve studenten die leergierig zijn en zelfstandig kunnen werken. Hoge mate van creativiteit is een must: jij komt met nieuwe, gekke ideeën waarmee we online en offline nog meer lezers trekken. Verder heb je een representatieve uitstraling en schroom je niet onze klant te benaderen voor tekst, foto’s of juist verkoop. Ook ben je op de hoogte van de ins en outs van online en offline marketing & communicatie en heb je affiniteit met social media. Beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Beheersing van zowel Engels als Duits in spraak en schrift is een pré.

WIL Media B.V.

Welkom in Leeuwarden publiceert zowel online als op print. We zijn uitgever van diverse magazines. O.a. het het kwartaalmagazine UIT! in Leeuwarden, het Lifestyle magazine, de Stadgids Leeuwarden en, in samenwerking met de Neushoorn brengen wij het neushoorn Magazine,. In onze magazines plaatsen we redactionele stukken, advertorials over de stad en interviews met ondernemers, bekende Leeuwarders en de leukste artiesten die uit Leeuwarden komen of in Leeuwarden spelen. Onze website welkominleeuwarden.nl en Facebookpagina Welkom in Leeuwarden liggen in het verlengde van de magazines, met daarnaast het leukste nieuws over wat er gebeurt in de stad.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024