Nu solliciteren

HBO: procesoptimalisatie in een staalfabriek te Uitgeest

Functie Process engineer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Uitgeest, Nederland
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

3e of 4e jaars stage (of afstudeer-) opdracht technische bedrijfskunde, logistiek en economie of gelijksoortig. Wij zijn een ondernemend en gepassioneerd familiebedrijf in de staalverwerkende industrie die in 2024 een nieuwe softwarepakket (ERP) in gebruik gaan nemen. We zijn nu in de fase dat bedrijfsprocessen moeten worden vastgelegd ten behoeve van een soepele implementatie. Dit is voor ons het ideale moment om de processen tegen het licht te houden en te optimaliseren! Denk hierbij aan communicatieprocessen tussen verkoop en werkvoorbereiding maar ook hele tastbare processen zoals omsteltijd machines, productflow etc.

Ben jij gepassioneerd, innovatief en een echte procesdenker? Wil jij een afstudeeropdracht uitvoeren die ertoe doet? Een opdracht voor een dochterorganisatie van de nummer 37 op lijst van maakbedrijven in Nederland.

Werkzaamheden

Onderzoeken, doorvragen, process mapping, rapporteren, aanbevelen

Gewenste profiel

Ondernemend, analytisch, kritisch, procesgericht &oplossend denken

Wat bieden wij

Wij doén iets met het resultaat van jouw opdracht! Het resultaat van jouw opdracht kan het verschil maken voor ons bedrijf. Je spart met diverse lagen en functies binnen het bedrijf en met de directie. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen.

De Boer Staal

De Boer Staal is onderdeel van ROTO, nummer 37 op de lijst van Nederlandse maakbedrijven. Wij bewerken staal voor onder andere machinebouw, maritieme sector en infrastructurele projecten (grond- weg- en waterbouw / bruggen, sluizen en kunstwerken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024