Nu solliciteren

Kom jij als aankomend marketeer onze zichtbaarheid vergroten?

Functie Marketeer/contentspecialist
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Resultaatverbonden
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn als softwarebureau actief binnen de installatietechniek. Voor elk soort installatie (water, stook, elektrisch, brandmelding, etc.) leveren wij bijpassende software voor inspectie, onderhoud, etc. Daarnaast bieden wij gebouweigenaren en -gebruikers hun eigen beheeromgeving. Met veel plezier werken wij met een jonge groep mensen aan mooie producten en mensen en willen dit meer en meer onder de aandacht gaan brengen. Wil jij hieraan een bijdrage leveren?

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om content te creƫren en mee te denken over nieuwe webpagina's. Je zal daarin samenwerken met een extern bureau. Op zo'n 30 zoektermen proberen we onze SEO-posities te verbeteren en zul je bekend raken met de nodige tooling. Ook via de socials, met name LinkedIn, proberen we ons bereik te vergroten dus een 'post' op z'n tijd zou fijn zijn. Samen met de directeur zul je een stappenplan uitwerken voor je stageperiode en daarna.

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die inhoudelijk goede content kan samenstellen. Daar zijn goede communicatieve vaardigheden bij nodig. We zoeken een HBO-er zodat er sprake is van zelfaansturing. Je zelf doelen stellen en delen tezamen met de voortgang stellen we zeer op prijs.

Wat bieden wij

Je zult je als marketeer goed kunnen ontwikkelen en breed ervaring op doen binnen je vakgebied. We zitten tegenover Dordrecht CS, je ontvangt een vergoeding, bent onderdeel van een jong team en doet uiteraard mee aan alle leuke activiteiten.

Wil je veel leren en ben je niet vies van verantwoording nemen, grijp dan deze kans en meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Bedrijfspresentatie

Informapp b.v.

Informapp is een software leverancier voor het MKB. Zij levert apps en applicaties al dan niet aan elkaar gekoppeld en/of voorzien van op maat gemaakte documenten en rapporten.

Ons app-platform is een grote kracht binnen onze organisatie. Daarmee zijn we in staat razendsnel apps voor beide stores en web te bouwen en publiceren. Zodoende ontwikkelen we apps voor werkbonnen, inbedrijfstellingen, opleveringen, opnames, inspecties, bestellingen, etc.

We integreren onze oplossingen met branchesystemen, boekhoudpakketten, planningssystemen en andere systemen op verzoek.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024