Nu solliciteren

Stage Marketing & Communicatie | €500,- stagevergoeding | Social Media Guru gezocht: Word onze Marketing Communicatie Stagiaire met een knal!

Functie Stagiair(e) Marketing & Communicatie check
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking € 500 p/m op basis van 40 uur per week.
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij specialist worden in betaalde social media campagnes? En heb je interesse in het maken van content? Kom dan stagelopen bij dit bedrijf! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke stagiair(e) Marketing/Communicatie die ons betrokken en ambitieuze team wil versterken. Wij bieden je een dynamische stageplaats waar je kennis kan maken met de verschillende facetten in de franchisebranche!

Wij zijn dit bedrijf. Hét franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Dit bedrijf combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Spar, PLUS, Kwalitaria, FEBO, SLA, Anne&Max, eazie, en Ekmekci. Kijk op ons franchiseplatform  en …anchisefactory.nl voor al onze opdrachtgevers.

Wanneer?

Vanaf september 2023/februari 2024. De beschikbaarheid is vanaf vier dagen per week.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben of ken jij de stagiair(e) die ons komt versterken? Dan hopen we snel van jou te horen! Mail ons jouw cv en korte motivatie naar \info@franchisefactory.nl. Liever bellen? Dat mag naar 070-3453430.

Franchisefactory

Wij zijn een franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Franchisefactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Bagels&Beans, eazie, Anne&Max, SLA, Ekmekci en meer!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024