Nu solliciteren

HBO stage als Sales Manager bij dit bedrijf in hartje Utrecht (stagevergoeding €650 - €1200)!

Functie Stage Sales Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op fulltime basis (+ bonusregeling kan oplopen tot €1200)
Stagevergoeding € 650
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is het meest creatieve en toegewijde vastgoedmediabedrijf in Nederland. Wij leveren een breed scala aan diensten, waaronder fotografie, video, inmeten & plattegronden, Matterport & 360 graden fotografie, drone foto & video, woningteksten en andere oplossingen voor de vastgoedmarkt. Met ons jonge en bruisende team van meer dan 150 lokale professionals en specialisten over het hele land zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten te bedienen.

Wij bieden een uitdagende stageplaats aan voor een enthousiaste en leergierige student die ervaring wil opdoen als Sales Manager. Als stagiair Sales Manager krijg je de kans om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van het verkoopproces en bij te dragen aan het behalen van onze verkoopdoelstellingen. Je werkt nauw samen met ons ervaren sales team en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je in het centrum van Utrecht stage lopen bij het meest gezellige vastgoedpresentatiebureau van Nederland? Neem dan direct contact op of mail dan naar info@boykeys.com of bel naar 030 207 2037.

Bedrijfspresentatie

Boykeys

Boykeys is het meerst creatieve en toegewijde en gezelligste bureau van Europa. Wij leveren foto's, video's, plattegronden, 360 tours, Matterport, dronevideo en -fotografie, hoogtefotografie en vastgoedpresentatieteksten. Wij zijn actief in de volgende branches binnen de vastgoedmarkt: BOG, verhuur, verkoop en beheer. Inmiddels bestaan we uit 90 medewerkers verspreid over de gehele wereld. Onze visie is, "het volledig ontzorgen van de klant op creatief vlak."

Wij worden door makelaars in binnen- en buitenland ingehuurd om mooie vastgoedpresentaties te maken van woningen. Dit doen wij met passie en volledige overgave, om zodoende bij te kunnen dragen aan een snelle verkoop van een woning.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024