Nu solliciteren

Stage makelaardij bij dit bedrijf in Lelystad!

Functie Makelaar
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Lelystad, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar een stage in de makelaardij? Dan zoeken wij jou! dit bedrijf biedt een dynamische stageplek waar jij jouw kwaliteiten die je tijdens je studie hebt opgedaan kunt gebruiken in de praktijk.

Werkzaamheden

Zoek jij naar een makelaardij die zich niet alleen bezighoudt met de verkoop en verhuur van woningen, maar ook het beheer van woningen en de realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als vakantiewoningen dan is dit een unieke kans voor jou. Je zult met de makelaars op pad gaan en ze ondersteunen bij alle activiteiten die hierbij komen kijken. Dit bedrijf is niet alleen actief in Nederland, maar ook in het buitenland! Het doel is om alle facetten van de makelaardij zichtbaar te maken, zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden een stagevergoeding, een goede werksfeer en uiteraard veel vakkennis.

Zie jij jezelf al het team van Dop Makelaars versterken? Mail je cv en motivatiebrief naar info@dop.nl en hopelijk zien we je snel voor een kennismaking!

Dop Makelaars

Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten en particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen, beleggingsobjecten als vakantiewoningen. Met name de expertise in het projectmatig verkopen en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen en second home projecten maakt ons kantoor onderscheidend in de vastgoedbranche. U kunt bij Dop Makelaars terecht voor een totaalpakket: wij adviseren over en begeleiden met de verkoop, de aankoop, de verhuur, de aanhuur, het projectmanagement en het vastgoedbeheer.

Maar ook over de grenzen zijn wij actief. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, heeft u de verkoop van (vakantie)woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars en bekijk de mogelijkheden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024