Nu solliciteren

Stagiair(e) vergunningen gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair(e) vergunningen
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Leidschendam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking op basis van een 36-urige werkweek
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dé kans om kennis te maken met het vak van Vergunningverlening en te zien hoe dat werkt: werken binnen een gemeente.

Wordt dit jouw team?

Stagelopen voor het KCC is werken voor het gezicht van Leidschendam-Voorburg. Jij bent voor inwoners het eerste contactpunt bij vragen. Van het aanvragen van een rijbewijs tot aan een complex vergunningstraject voor een evenement. Hier help je klanten zoals zij geholpen willen worden: aan de balie, telefonisch en online. Dé afdeling waar je persoonlijk contact hebt en direct van betekenis kunt zijn.

Werkzaamheden

Hoe doe jij ertoe?

Binnen Team Vergunningen staat dienstverlening voorop. Jouw werk is om het team te ondersteunen bij allround administratieve zaken. Bijvoorbeeld bij het anonimiseren voor WOO verzoeken, (tijdelijke) ondersteuning op het verstrekken van parkeerontheffingen, administratie van subsidieaanvragen en het vullen van de kennisbank. Ook denk je mee in digitaliserings- mogelijkheden en houd je je bezig met data- analyse. Kortom een leerzame klus!

Concreet betekent dit dat je bezig bent met:

•           Bijhouden van de e-mailboxen, het behandelen of doorzetten van e-mails en telefoon •           Verwerken van brieven en andere inkomende en uitgaande communicatie •           Opslaan/ koppelen van documenten in de online omgeving •           Administratieve ondersteuning van de coördinator en andere collega’s

Hoe ziet je dag eruit?

Geen dag is hetzelfde en ook per periode kan het werkaanbod verschillen. 1 ding is zeker: je leert iedere dag iets nieuws. Je collega’s van team Vergunningen zijn blij met jouw komst. Naast dat jij er voor hen bent om te ondersteunen, zijn zij er ook voor jou. Om jou mee te nemen in de voorkant van het vergunningverlening- proces. Maar ook om jou een inkijk te geven in het werk van de gemeente. Het is de perfecte manier om werkervaring op te doen bij een overheidsinstantie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Goed om te weten

·        

·     

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. Hier werken we samen met 650 collega’s aan de best mogelijke dienstverlening voor inwoners, bedrijven en instellingen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Onder het motto: vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024