Nu solliciteren

Uitdagende Marketing stage bij het leukste sieradenbedrijf van Nederland! in Amsterdam

Functie Marketing/communicatie stage HBO
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een gave en uitdagende stage bij het leukste sieradenmerk van Nederland? Wil jij niet alleen koffie halen, maar volledig meedraaien op onze marketingafdeling? Dan zit je hier goed! Buddha to Buddha heeft momenteel niet 1 maar 2 stagiaire vacatures! We zijn opzoek naar een gemotiveerde marketing stagiair voor de tweede helft van het studiejaar (januari-juni 2024). Exacte start datum in overleg.

Wie zijn wij: Buddha to Buddha is een sieradenmerk uit Amsterdam, wat vooral bekend staat om de tijdloze en unieke zilveren sieraden. De sieraden worden ontworpen op de designafdeling in Amsterdam en worden daarna met de hand gemaakt in Bali en Thailand. We werken met zo’n 30 personen op het hoofdkantoor in Amsterdam, en wie weet ben jij binnenkort wel onderdeel van dit gezellige team!

Werkzaamheden

Taakomschrijving: Als marketing stagiair ga je bij ons fulltime (40 uur per week) aan de slag op het hoofdkantoor in Amsterdam. Je draait volledig mee op de marketingafdeling en ondersteunt bij allerlei verschillende werkzaamheden. Van het opzetten van campagnes tot het schrijven van persberichten, als marketing stagiair ben jij van alle markten thuis! 

Werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb jij na het lezen van deze vacature heel veel zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur jouw CV en motivatie naar: \<marketing@buddhatobuddha.com>

BTB BV

Buddha to Buddha is puur in zijn uitersten. Geen compromissen. 100% passie en trots.

BUDDHA TO BUDDHA
Waar het allemaal begon...
Ons verhaal begint in 1997. Op zoek naar de diepere betekenis van het leven, besloot onze oprichter Batul Loomans een meditatiereis door Zuidoost-Azië te maken. Tijdens zijn reis begon hij een armband te schetsen. De schakels van de armband stonden symbool voor de verbinding tussen twee wezens en het sieraad moest zwaar zijn, om hem geaard te houden in dit leven. Samen met een plaatselijke zilversmid bracht hij die schetsen tot leven; Buddha to Buddha en onze eerste armband waren geboren.

Sindsdien creëren wij onze 925-sterling zilveren en 14-karaats gouden sieraden met de beste ambachtslieden die we kunnen vinden. Wij zijn er trots op dat elk sieraad met de hand wordt gemaakt. Daarom is elk sieraad uniek en heeft elk sieraad een ziel.

Vakmanschap
In het leven zijn er dingen die zo verfijnd zijn, dat je nauwelijks zou geloven dat ze door mensen zijn gemaakt. Vakmanschap is de kern van onze premium handgemaakte sieraden. Het duurt minstens 72 manuren voor onze sieraden klaar zijn om gedragen te worden.

Een schakel vormt de basis voor elk ontwerp. De kern van het sieraad bestaat uit verschillende stukken die een chain vormen met unieke verbindingen. Tijdens het vormen van de connecties gebruikt de zilversmid al zijn expertise om het sieraad een Buddha to Buddha look & feel te geven. Door het slot te bevestigen aan het sieraad, krijgt de Buddha een ziel. Alles wat we ontwerpen, alles wat we creëren en alles wat we doen is one-of-a-kind handgemaakt, speciaal voor jou.

Wij zijn de original chainmakers.
Met al ons doen en laten, onze sieraden en met ons merk inspireren we je om betekenisvolle verbindingen te creëren met de aarde, mensen en vooral met jezelf.

Kom in contact met de innerlijke jij. Vorm sterke en betekenisvolle verbindingen met anderen. Maak contact met de rest van de wereld. Geef om de planeet en de mensen om je heen.

Bij onze sieraden gaat het niet om labels, maar om dát speciale sieraad dat jouw unieke stijl benadrukt. Onze sieraden zijn unisex en niet gebonden aan leeftijd. Wij maken enkel mooie sieraden, maar met jouw unieke verhaal maak jij er een juweel van.

Omarm jezelf. Omarm de mensen van wie je houdt.

Embrace life.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024