Nu solliciteren

Uitdagende Sales & Marketing stage in Amsterdam!

Functie Sales & Marketing
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van opleidings- en ervaringsniveau
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Sales & Marketing zijn de drijfveer achter onze business!

Je wordt volledig onderdeel van onze jonge Sales- & Marketingteam en gaat samen met hun twee fantastische doelgroepen aanvliegen: Startups en de studentenwereld

Deze doelgroepen ga je helemaal uitpluizen en een strategie bedenken hoe deze te targetten middels gerichte marketing en sales. Van eigen verkoopscript tot het binnenhalen van de eerste offerte, wij nemen je mee in alles wat komt kijken bij marketing en sales.

Aan het einde van de stage heb je alle tools in de vingers en kun je als echte Sales & Marketing specialist aan de slag! Ben jij die salestijger met vlotte babbel en heb je een echte winnaarsmentaliteit? Dan hebben wij een hele leuke stageplek voor je!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zie jij jezelf helemaal als Sales & Marketing stagiair(e) bij ons aan de slag gaan, dan komen wij uiteraard graag met jou in contact! Verstuur jouw CV en motivatiebrief naar sanne@drukbedrijf.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op

Bedrijfspresentatie

Drukbedrijf.nl

Drukbedrijf.nl is gespecialiseerd in het verkopen van marketingcommunicatie materialen via haar website en salesteam in Amsterdam.

Drukbedrijf.nl is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een van dé grootste online drukkerijen van Nederland. Door een groot netwerk van productiepartijen kunnen wij uitermate snel schakelen en efficiënt produceren. Dit resulteert in scherpe prijzen en korte levertijden waar onze klanten van profiteren.

De unieke ervaring die klanten bij ons meemaken resulteert daarnaast in een fantastische via via verspreiding, waardoor Drukbedrijf.nl explosief aan het groeien is.

Super service gecombineerd met een breed productaanbod maakt ons de ideale partij voor zowel klein als groot bedrijf en dat zie je terug in ons klantenportfolio. Bedrijven zoals Ahold, Heineken en Suitsupply, maar ook de bakkerij om de hoek lopen met ons weg en zijn daarom ook al jaren klant.

Drukbedrijf.nl ervaren? Ga naar onze website of neem contact met ons op!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024