Nu solliciteren

Afstudeerstage Marketing en Verkoop Software Logi4All

Functie Marketing onderzoek
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Aalsmeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking Op basis van fulltime
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Logiflora BV

Logiflora bestaat sinds 1998 en is een software ontwikkelbedrijf dat applicaties ontwikkeld voor de ondersteuning van eigen activiteiten van de JK Groep waar het bedrijf onderdeel van is.

Afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in een nieuw ontwikkelde, unieke geïntegreerde software applicatie Logi4all.

De behoefte aan dergelijke systeem was groot en omdat er in de markt geen passende oplossing was heeft Logiflora de opdracht gekregen om dit voor de JK groep te ontwikkelen.

Logi4All,

Logi4All is een alles-in-één oplossing voor bedrijven die actief zijn in de e-commerce en logistieke sector. De software integreert naadloos met verschillende platforms en helpt ondernemingen bij het beheren van voorraad, orderverwerking, verzending en nog veel meer. Bovendien kan informatie die op dit moment uit meerdere systemen verzameld moet worden eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden in 1 cockpit.

Alles resulteert in efficiëntere logistieke processen, kosten verlaging en een grotere klanttevredenheid.

Werkzaamheden

Kansen Logi4All

Inmiddels is Logi4All, een volwassen systeem dat niet alleen gebruikt wordt binnen de JK Groep, maar inmiddels ook bij klanten van de JK Groep. De applicatie is heel laagdrempelig waardoor het zowel geschikt is voor beginnende ondernemers als voor gevestigde bedrijven.

Omdat de applicatie een behoefte invult waar veel bedrijven mee worstelen en waar nog niet echt alternatieven voor bestaan, is het idee om deze applicatie ook aan derden te gaan aanbieden.

De opdracht

Gevraagd wordt om marktonderzoek te doen naar de kansen van Logi4All en om een plan te maken voor de marktbenadering.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kooij Workforce BV

JacKooij is een metaalbewerkingsbedrijf en al meer dan 70 jaar een in de familie. JacKooij is gespecialiseerd in interieur voor de Europese retailmarkt. Zo is in een groot deel van de winkels waar jij je kleding, eten en verzorgingsmiddelen koopt, wel één of meerdere producten van JacKooij te vinden! Bij JacKooij combineren we onze creativiteit, vakmanschap en commerciële expertise om van concept tot product de beste kwaliteit te leveren. Met ons eigen machinepark en ontwerplabel maken wij het mogelijk om samen met de klant tot originele en passende eindproducten te komen. Onze dienst begint bij een idee en eindigt bij een eindproduct.

Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en we zijn altijd opzoek naar nieuwe collega's die we iets kunnen leren. Bij ons is willen belangrijker dan kunnen. Want wie wil, die kunnen wij wat leren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024