Nu solliciteren

Meewerkstage Digital Marketing in Rotterdam!

Functie Digital Marketing Assistent
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Marktconforme stagevergoeding.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vind jij internet, apps en klantbeleving interessant? Heb je een goede instelling en ben je goed in project management, online marketing en communicatie?

Grijp dan nu de kans om jouw ervaring in de praktijk toe te passen bij ons jonge en enthousiaste team. Solliciteer op de functie als Stagiair(e) Digital Marketing.

dit bedrijf verleent haar bestaansrecht o.a. aan het faciliteren van waardevolle klantfeedback via websites en apps; jij struint dagelijks blogs, social media en fora af om te checken of er interessante trends en artikelen zijn die we kunnen delen met klanten en prospects.

Extra aandacht gaat uit naar het in kaart brengen van nieuwe bedrijven en markten. Je helpt met het up-to-date houden van ons CRM systeem (Salesforce). Je gaat actief op zoek naar nieuwe leads voor onze sales teams in binnen- en buitenland.

Tussen de bedrijven door help je de collega's van marketing en sales met hun taken, bijvoorbeeld door controle werkzaamheden uit te voeren, systemen bij te werken en mee te denken over nieuwe campagnes

Uiteraard bieden we volop ruimte om aan je eigen stageopdracht te werken en begeleiden we waar nodig.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lees hoe voorgaande stagiaires een stage bij Mopinion hebben ervaren:
www.mopinion.com

Heb je interesse in deze stage? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop.

Bedrijfspresentatie

Mopinion

Mopinion is marktleider op het gebied van klantfeedback software in Nederland. Mopinion biedt een software platform voor het analyseren van klantfeedback afkomstig van websites, apps en emails. Dankzij onze software hebben lokale en Internationale A-merken real-time inzichtelijk hoe klanten digitale kanalen zoals hun websites en apps ervaren. Mopinion werkt voor aansprekende bedrijven als Ahold, Decathlon, KPN, Robeco, TomTom en TUI.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024