Nu solliciteren

Leuke commerciële stage, reageer snel!

Functie Stagiair(e) Online Growth Hacking!
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoevelaken, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking In overleg
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

“Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur”. Dit is reeds sinds de oprichting in 1975 de leidraad in de organisatie. De natuur is een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van gezondheidsproducten. Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld waarbij hoofdzakelijk gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën, en biologische culturen. Dit zijn zowel traditionele recepturen die haar werking door de eeuwen heen bewezen hebben als hoogwaardige eigentijdse ontwikkelingen die door het enorm geëngageerde team zijn ontwikkeld. Mede door de directe samenwerking met voedingsdeskundigen, huidspecialisten en professoren is het ontwikkelteam bij Erica in staat een reeks producten te presenteren waarbij de natuur de mens enorm weet te versterken.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een commercieel gedreven stagiair (m/v) die gedreven wordt door prestaties. Ons kantoor bevindt zich in Hoevelaken. Dit project is erg hoogstaand en vereist dan ook veel van je commerciële vaardigheden. Wij willen je de mogelijkheid bieden om jezelf verder te ontplooien binnen onze organisatie. Ben jij die student(e) (CE / Marketing / Economie) HBO of Universitair, die op zoek is naar een uitdaging en de gezondheids- en verzorgingsmarkt interessant vindt.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Be a part of the future!

Bedrijfspresentatie

Erica Kruiderijen Holland B.V.

“Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur”. Dit is reeds sinds de oprichting in 1973 de leidraad in de organisatie.
De natuur is een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van gezondheidsproducten. Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld waarbij hoofdzakelijk gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën, en biologische culturen. Dit zijn zowel traditionele recepturen die haar werking door de eeuwen heen bewezen hebben als hoogwaardige eigentijdse ontwikkelingen die door het enorm geëngageerde team zijn ontwikkeld. Mede door de directe samenwerking met voedingsdeskundigen, huidspecialisten en professoren is het ontwikkelteam bij Erica in staat een reeks producten te presenteren waarbij de natuur de mens enorm weet te versterken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024