Nu solliciteren

Marketing- Sales Stagiair gezocht bij dit bedrijf in Delft!

Functie Marketing- Sales Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Delft, Nederland
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking afhankelijk van aantal uur per week
Stagevergoeding € 1000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde Marketing- Sales Stagiair om ons team te versterken. Als Stagiair bij dit bedrijf zul je de mogelijkheid hebben om ervaring op te doen in verschillende aspecten van marketing en sales binnen de duurzame energie sector. Je zult werken aan het optimaliseren van marketing campagnes via LinkedIn, leren werken met Google Analytics en de data vertalen naar marketing/ sales kansen, de Customer Journey verbeteren op de website en het uitwerken van sales initiatieven via social media platformen.

Over dit bedrijf: Vanaf 2019 ontwikkelt dit bedrijf in Delft een constructie voor zonnepanelen, waardoor de installatie bijna zweeft boven het dak. Een uniek concept, waardoor de zwakke daken in Nederland (meer dan 50%!) alsnog voorzien kunnen worden van een zonne-energie installatie. Met het potentieel om alle daken te voorzien van zonne-energie met behulp van ons ballastvrij onderconstructie, kunnen we de natuur beschermen en de energietransitie versnellen. Kom jij ons team versterken?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je werkt vanuit Delft waar dit bedrijf op een innovatieve plek het kantoor en de productiehallen zijn gevestigd. In een oude fabriek is een uniek kantoor gebouwd waar je met een jong en dynamisch team samenwerkt. Een paar hallen verder wordt de onderconstructie geassembleerd en uitgeleverd. Het is een unieke plek in Delft waar je ook kunt padellen, boulderen, een biertje kunt drinken bij een lokale bierbrouwerij en lekker kunt eten. Vanaf de parkeerplek zie je het centrum van Delft liggen en ben je zo op de A4.

Je krijgt alles om jouw functie volgens eigen inzicht uit te voeren. Vertrouwen vanuit de commercieel manager om ideeën en eigen initiatief tot uitwerking te brengen. Denk aan korte lijntjes, veel eigen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook aan:

Let op: voor deze stageplaats is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist.

Rable

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024