Nu solliciteren

Stage (online)marketing-communicatie in Leerdam

Functie Stagiair (online)marketing-communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Leerdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je kunt leren hoe online marketing in de praktijk wordt ingezet? En zie je het wel zitten om onderdeel uit te maken van een jong team waarmee je samen aan projecten werkt? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stageperiode bouw je veel ervaring op met WordPress het Content Management Systeem waarmee je in staat bent om de websites van de klanten te onderhouden en beheren. Daarnaast zal zul je onder vakkundige begeleiding alle ins en outs omtrent zoekmachine optimalisatie (SEO) leren. Zoals algemeen bekend speelt online marketing een steeds grotere rol binnen het marketingapparaat en is het voor bedrijven tegenwoordig enorm belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Ook zul je uitgevoerde online marketing activiteiten analyseren aan de hand van Google Analytics, Google Adwords en Facebook Ads. Hiermee ondersteun je onze accountmanagers door informatie te verzamelen en te rapporteren over onze (toekomstige) klanten.

MATCH?

Voldoe je aan het bovenstaande en kom jij ons team graag versterken, stuur dan een e-mail naar Alex van Mosel via (…) met daarin je CV, motivatie en portfolio. Indien je door de eerste selectie heen komt word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Werkzaamheden

Je zult werken met programma's zoals Google Analytics, Google Adwords en WordPress.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

MB Bedrijfskundig Marketing Advies

MB – Bedrijfskundig Marketing Advies is een ambitieus, snel groeiende onderneming gevestigd in Leerdam. Door het samenbrengen van bedrijfskunde en marketing levert ons team topkwaliteit voor elke organisatie, klein of groot. Met specialisten op het gebied van bedrijfskunde, marketing, communicatie, design en techniek zorgen wij voor de juiste marketing voor onze klanten.

Als stagiaire ben je onderdeel van het team waarmee je samen aan projecten werkt. Jouw inbreng in elk project is daarom groot.

Heb jij net als wij, een passie voor het realiseren van de dromen van onze klanten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024