Nu solliciteren

"Digital Sales" of "Event & Content" Stage bij dit bedrijf in het centrum van Amsterdam!

Functie Sales of Marketing (event)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 750
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je geïnteresseerd in eten, drinken, social media, sales, schrijven en ben je op zoek naar een uitdagende HBO/WO stage in het centrum van Amsterdam? 

Bij dit bedrijf bieden wij jou de kans om stage te lopen bij een Food Tech Bedrijf waarbij we jou alles leren over digital selling, digital content creation en marketing automation! Tijdens deze stage kom je in contact met de grootste merken in de horeca en leer je veel over nieuwe producten/diensten in de horeca.

Werkzaamheden

Event Organisation & Digitale Content Creation (marketing) - In deze functie leer je wat de rol van content is, de impact van marketing automation en de organisatie van events. Daarnaast heb je contact met bestaande klanten om ze ambassadeurs te maken en ze actief via social media onder de aandacht te brengen. Je leert wat de rol van content (tekst en visueel) is in de customer journey en hoe je deze moet inzetten.

Digital Selling (sales) - In deze functie leer je hoe de customer journey werkt en ga je aan de slag met het creëren van awereness, engagement om uiteindelijk de deal te sluiten, de order te converteren. Je komt in contact met verschillende leveranciers uit de horeca waar je leert hoe het is om een afspraak voor te bereiden en te voeren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Tippr is een online platform waar foodservice leveranciers hun diensten/producten kunnen promoten. We zijn momenteel het grootste horeca en snelst groeiende platform van de Benelux met de grootste food bedrijven als klanten.

Geïnteresseerd in de stage mail dan naar \<colin@tippr.nl> of stuur een WhatsApp naar 06-28543089

Bedrijfspresentatie

Tippr

TIPPR is het grootste online horeca platform van de Benelux. Hierbij kunnen leveranciers hun producten/diensten aanbieden aan >25.000 horecaondernemers.

Voor meer informatie over TIPPR ga naar onze website: www.tippr.nl/stage

Geïnteresseerd in de stage mail dan naar colin@tippr.nl of stuur een WhatsApp naar 06-28543089

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024