Nu solliciteren

Uitdagende Marketing & Events stage bij merkactivatiebureau van o.a. Vodafone Ziggo & Staatsloterij in Hilversum

Functie Marketing & Events
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking O.b.v. een fulltime overeenkomst
Stagevergoeding € 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Deze stage is vanaf begin februari 2024 beschikbaar!

Dus jij bent die ambitieuze, leergierige en energieke aanpakker waar we naar op zoek zijn? Stel jezelf dan voor met je CV en motivatie, want per augustus/september 2023 zijn wij weer op zoek naar een nieuwe Marketing/ Events stagiair(e). En misschien worden we wel heel blij van elkaar!

Wat je van ons mag verwachten? We bieden je een inspirerende productionele stageplek binnen een levendig en professioneel team, waar je aan de slag gaat voor A-merken als Miele, Vodafone Ziggo, Staatsloterij en Hisense. Op deze stageplek kun jij je creatieve en organisatorische brand skills ontplooien, terwijl je je op de leukste evenementen & merkactivaties stort. Tijdens je stage word je inhoudelijk begeleid door een (Senior) Project Manager.

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Stressbestendigheid en humor gaan bij ons dan ook hand in hand. Nog steeds enthousiast? Lees dan snel verder.

// dit bedrijf

dit bedrijf is hét bureau voor marketingcommunicatie en evenementen.

Wij creëren fans voor merken met creatieve concepten, inspirerende content, spraakmakende brand events en effectieve campagnes, offline en online.

We are Fan Makers

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ben jij voor minimaal 4 maanden op zoek naar een stageplek voor 5 dagen per week? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar \info@brandnewlive.nl met als onderwerp 'Stage Marketing & Events'. Wij bieden een stagevergoeding van €375 per maand o.b.v. een fulltime overeenkomst, iedere dag een gratis uitgebreide lunch én natuurlijk de vrijmibo!

Bedrijfspresentatie

Brand New Live B.V.

Brand New Live is hét entertainment marketingbureau. Met ons team van specialisten op het gebied van strategie, marketing, creatie en productie creëren we fans voor merken. Wij zijn bruggenbouwers tussen merk en entertainment. Als geen ander weten we dat deze elkaar versterken. Zelf vatten we ons werk in de vier disciplines waarmee we die ambitie waarmaken: Marketing & Strategie, Events, Merkactivaties en Sponsoring. Snelheid en kwaliteit kenmerken daarin onze gepassioneerde en creatieve manier van werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024