Nu solliciteren

Internationale Sales en Marketing stage bij …cks | Dé nummer 1 in Sales & Marketing Automation

Functie Stage Sales & Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij aan de slag in een zeer veelzijdige rol op het gebied van sales, marketing en communicatie, dan is onze unieke stageplek wel iets voor jou!  Wij bieden namelijk een zeer uitdagende sales/marketing/communicatiestage aan waarin je vanaf dag 1 al veel verantwoordelijkheid krijgt. Zo zal je binnen een zeer international team (Nederlands, Duits en  Macedonisch) direct aan de slag kunnen gaan op vele fronten. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden en die kunnen we samen met elkaar gaan invullen:

Zo zijn er verschillende thema's die we samen met jou zouden kunnen oppakken. Denk hierbij aan activiteiten op het gebied van websiteoptimalisatie, het bedenken (en uitvoeren) van nieuwe sales & marketing technieken, het opzetten van een community-portaal voor onze gebruikers, het vinden van landelijke en/of internationale partnerorganisaties, het ontdekken van unieke methodes voor datavergaring, het bouwen van salescampagnes voor zowel klanten als voor …cks zelf, SEO, het schrijven blogs, social-media management en meer.  Het is maar net wat jij interessant vindt en graag samen met ons zou willen oppakken.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je nou eigenlijk best wel benieuwd? Neem dan direct even contact met ons op via christiaan@sales.rocks of via +31 6 209 43 113 / +389 70 628 328,  en dan gaan we samen kijken hoe we jouw ideale stageperiode kunnen invullen.

Bedrijfspresentatie

Sales Rocks

Met een team van datagedreven salesenthousiastelingen zijn we zes jaar geleden met onze missie om dé alles-in-één oplossing voor sales automation in Europa te worden. En dat allemaal met een zeer solide basis, namelijk het hebben van de grootste B2B contacten- en bedrijvendatabase van Europa.

Onze visie is om verder door te bouwen op onze decennialange ervaring in de wereld van marktonderzoek om Europa’s grootste, en meest veelzijdige, B2B-dataleverancier te worden. Met het combineren van B2B data en outreach automation zijn wij ervan overtuigd dat we elk bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van datagedreven sales en marketing.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024