Nu solliciteren

Accountancy, Finance and Control, Finance, Tax & Advice: Tax Law & Economics - Stage

Functie Accountant / controller
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 800
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Studeer jij accountancy of finance en control en ben je klaar om stage te gaan lopen bij een groeiend administratiekantoor waar ruimte is voor jouw ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een omgeving waar je niet alleen het vertrouwen krijgt om snel zelfstandig aan het werk te gaan maar waar ambitie ook wordt beloond. Als jij de gedreven stagiair bent die zichzelf graag wil ontwikkelen, dan ontmoeten wij jou graag! …nesadministratie.nl

Werkzaamheden

1. Boekhouding en Data-entry: Bijhouden van financiële gegevens en transacties, en het controleren van nauwkeurigheid.

2. Belastingvoorbereiding: Assisteren bij het voorbereiden van belastingaangiften en het onderzoeken van belastingwetgeving.

3. Auditwerkzaamheden: Deelnemen aan audits, controleren van interne controlesystemen en rapporteren van bevindingen.

4. Financiële Analyse: Analyseren van financiële gegevens om trends te identificeren en rapporten op te stellen.

5. Advies: Klanten adviseren over financiële beslissingen en strategieën.

6. Rapportage en Documentatie: Nauwkeurig bijhouden van financiële documentatie en rapporten.

7. Software en Technologie: Werken met boekhoudsoftware en financiële analysehulpmiddelen.

8. Klantcommunicatie: Communiceren met klanten, gegevens verzamelen en klantenservice bieden.

9. Opleiding en Ontwikkeling: Deelnemen aan professionele ontwikkelingsprogramma's en trainingen om bij te blijven in het vakgebied.

Gewenste profiel

1. Financiële Kennis: Een solide begrip van financiële principes, boekhouding en belastingen is essentieel. Dit omvat kennis van financiële overzichten, boekhoudkundige methoden en belastingwetgeving.

2. Analytisch Denken: Het vermogen om gegevens te analyseren, trends te identificeren en problemen op te lossen is van groot belang in de accountancy.

3. Nauwkeurigheid en Aandacht voor Detail: Kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben in de financiële wereld. Een accountancy student moet uiterst nauwkeurig zijn bij het verwerken van financiële gegevens.

4. Kritisch Denken: Het vermogen om kritisch te denken en onafhankelijk te redeneren is belangrijk bij auditwerkzaamheden en financiële analyses.

5. Communicatieve Vaardigheden: Goede communicatievaardigheden zijn nodig om effectief te kunnen rapporteren aan klanten en collega's, en om informatie van klanten te verzamelen.

6. Teamspeler: Veel accountancytaken worden in teamverband uitgevoerd, dus het vermogen om effectief samen te werken is waardevol.

7. Technologische Vaardigheden: Bekendheid met boekhoudsoftware en Microsoft Excel is nuttig. Ook het vermogen om nieuwe technologieën en tools te leren is belangrijk in de snel veranderende accountancysector.

8. Ethiek en Integriteit: Accountants moeten zich houden aan strikte ethische normen en integriteit tonen bij het omgaan met financiële gegevens.

9. Organisatievaardigheden: Het vermogen om gegevens en documentatie georganiseerd te houden, vooral tijdens audits, is cruciaal.

10. Leergierigheid: Aangezien de accountancysector voortdurend evolueert, is een bereidheid om te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen een waardevolle eigenschap.

Het bezitten van deze kwalificaties en vaardigheden zal een accountancy student helpen om succesvol te zijn in de studie en in toekomstige carrièremogelijkheden binnen het vakgebied.

Wat bieden wij

1. Professionele Begeleiding: Bij Günes Administratie kun je verwachten dat je begeleid wordt door ervaren professionals in het vakgebied. Je hebt de kans om te leren van experts in boekhouding, belastingen en financiële planning.

2. Diverse Werkzaamheden: Je zult betrokken worden bij diverse taken en projecten, variërend van boekhouding en belastingvoorbereiding tot financiële analyse en advieswerk. Dit biedt een brede ervaring en helpt je om verschillende aspecten van de accountancy te begrijpen.

3. Echte Verantwoordelijkheid:*Günes Administratie kan je echte verantwoordelijkheden toevertrouwen, wat betekent dat je direct kunt bijdragen aan de bedrijfsactiviteiten en waardevolle praktijkervaring kunt opdoen.

4. NOAB-Lidmaatschap: Als lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) benadrukt Günes Administratie haar toewijding aan professionele normen en kwaliteit in dienstverlening, wat je een sterke basis biedt voor je carrière.

5. Klantinteractie: Je krijgt de kans om te communiceren met klanten, wat waardevolle vaardigheden opbouwt in klantrelatiebeheer en communicatie.

6. Leermogelijkheden: Het bedrijf kan mogelijkheden bieden voor training en professionele ontwikkeling, waardoor je je kennis en vaardigheden kunt blijven verbeteren.

7. Netwerkkansen:Tijdens je stage bij Günes Administratie kun je waardevolle professionele contacten opdoen in de accountancysector, wat nuttig kan zijn voor toekomstige carrièrekansen.

8. Carrièremogelijkheden: Als je goed presteert tijdens je stage, zou je mogelijk in aanmerking kunnen komen voor een fulltime positie bij Günes Administratie of elders in de accountancysector.

Houd er rekening mee dat de specifieke voordelen en kansen kunnen variëren afhankelijk van de stageperiode en je individuele prestaties. Het is altijd een goed idee om tijdens het sollicitatieproces vragen te stellen om te begrijpen welke specifieke voordelen het stageprogramma van Günes Administratie biedt.

Kortom, een stage bij Günes Administratie biedt niet alleen waardevolle professionele ontwikkeling, maar ook de kans om te groeien en te gedijen in de dynamische wereld van de accountancy. Grijp deze kans en zet vandaag nog de eerste stap in een veelbelovende carrière in financiën en boekhouding. Voor meer info: www.gunesadministratie.nl

Gunes administratie & financieel advies

Op zoek naar een Uitdagende Stage bij Günes Administratie in Den Haag?

Günes Administratie, gevestigd in het bruisende Den Haag, nodigt jou uit om deel uit te maken van ons team als stagiaire! Met 10 jaar ervaring en als trots lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), bieden wij een geweldige kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in de wereld van boekhouding, belastingadvies en financiële planning.

Waarom stage lopen bij Günes Administratie?
- Leer van ervaren professionals: Werk zij aan zij met deskundige financiële specialisten en vergroot je kennis op dit gebied.
- Persoonlijke groei: Ontwikkel je vaardigheden en groei als professional in een ondersteunende en stimulerende omgeving.
- Echte verantwoordelijkheid: Neem deel aan echte projecten en draag bij aan de groei van ons bedrijf.
- NOAB-lidmaatschap: Werk samen met een team dat de hoogste normen van professionaliteit en kwaliteit handhaaft.

Bij Günes Administratie begrijpen we dat stagiaires de toekomst van ons vak zijn, en we zijn vastbesloten om jou te helpen slagen. Of je nu geïnteresseerd bent in boekhouding, belastingadvies of financiële planning, bij ons kun je waardevolle ervaring opdoen.

Doe mee met ons team en maak je klaar voor een boeiende stage-ervaring die je professioneel zal verrijken. Klaar om de eerste stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons succes en tegelijkertijd je eigen carrière kunt ontwikkelen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024