Nu solliciteren

Dynamische HBO stage voor studenten die in korte tijd veel willen leren!

Functie Junior Project Medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Vinkeveen, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking De stagiair ontvangt over de genoemde periode een vergoeding van € 400 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Indien de stagiair niet via het openbaar vervoer kan komen en dus gebruik moet maken van eigen vervoer, komt zij/hij in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Project001 is een innovatief bedrijf met meer dan 18 jaar ervaring en bestaat uit een team van enthousiaste mensen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren maatwerk producten voor de Europese Business-to-Business markt. Wij zijn op zoek naar een ondernemende stagiair voor langere periode die ons team komt versterken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je bent welkom om te solliciteren! Vergeet niet je cv en motivatiebrief toe te voegen! Heb je vragen?
Contact Tanja Geelink via info@project001.nl of 0297 587850.

Project:#001

Project001 is een innovatief bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en bestaat uit een team van enthousiaste mensen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren maatwerk producten voor de Europese Business-to-Business markt.
De segmenten waarin wij werken zijn campagne ondersteunende producten (bijvoorbeeld BMW koptelefoon winterbeurtcampagne najaar 2016), merchandise (paraplus, sleutelhangers, mokken etc.) en functionele producten (bijvoorbeeld tanktassen voor Yamaha motoren).
Bij de segmenten ligt de focus op de behoeftes vanuit de markt én de wensen van de klant. Een belangrijk aspect hierin is het gewenste imago. De klant onderscheidt zich in de markt door maatwerkproducten te leveren die voortkomen uit een visie. Samen met het management
van de organisaties maakt Project001 de visie/strategie concreet en levert klanten een vernieuwende kijk op hun eigen organisatie met daarop afgestemde (innovatieve) producten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024