Nu solliciteren

Uitdagende stage bij ontwikkelende vastgoedbelegger / vastgoedbeheerder

Functie Diverse mogelijkheden in vastgoedbeheer en projectontwikkeling
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking Tijdens een gesprek zal er een passende stagevergoeding besproken worden.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een vastgoedbedrijf wat alle objecten in eigen beheer heeft. Wij zijn een klein team met korte schakels naar onze huurders. Wij denken dagelijks met hun mee om de huurders optimaal tevreden te houden. Daarnaast hebben wij een doorlopende tak in projectontwikkeling van zowel commercieel als particulieren projectontwikkeling (van bedrijfsruimte tot luxe laan met woningen).

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden stagiaire(s) een uitdagende stage met veel eigen inbreng. Wij vinden het erg belangrijk dat je veel leert van een stage en daarom zul je ook, naast je onderzoek, een eigen takenpakket hebt waar je verantwoordelijk voor zult zijn.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en heb jij zin om met ons team aan de slag te gaan. Neem dan snel contact met ons op en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

van der Kooy Vastgoed BV

Van der Kooy Vastgoed onderneemt in vastgoed. We investeren in en ontwikkelen commercieel vastgoed en woningen. Alleen op de juiste locatie en samen met eindgebruikers, want ontwikkelen is vooruitzien.

Actief in de Randstad realiseren we jaarlijks een groei van 10-15%, ook in de achterliggende jaren, door kansen te zien en te benutten. De beleggingsportefeuille is solide en vertoont weinig leegstand. We denken mee met onze klanten en spelen flexibel in op de markt van nu. Bij het ontwikkelen van commercieel vastgoed en woningen hanteren we dezelfde principes: Betrouwbaarheid, kwaliteit, afspraak is afspraak.

Van der Kooy Vastgoed staat voor:
- Een jong team van professionals
- Korte lijnen en snelle besluitvorming
- Lange termijn relaties en een hoge huurdersloyaliteit
- Waardebehoud, service en flexibiliteit
- Visie

Bij een nieuwe investering of ontwikkelen vragen wij ons eerst af of we er zelf gehuisvest zouden willen zijn. Door een combinatie van ondernemerschap, lef en een persoonlijke aanpak, ontwikkelden in enkele tientallen jaren een representatieve portefeuille.

Onze portefeuille bevat een 100-tal eenheden en wij zijn klaar voor een verdere gezonde groei. Goede contacten met lokale overheden, leveranciers, makelaars en de huurders is essentieel. Zij kunnen rekenen op onze betrokkenheid, deskundigheid en inlevingsvermogen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024