Nu solliciteren

Dynamische Front Office stage beschikbaar bij this company! €750 stagevergoeding!

Functie Front Office stage
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 750
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jaz in the City Amsterdam is een jong, uniek & muziek-lifestyle hotel. Met 258 kamers gevestigd naast de Ziggo Dome en Johan Cruijf ArenA is het Jaz in the City hotel op een toffe locatie gevestigd. Muziek stroomt door ons DNA, zo staat er in de avond een DJ te draaien in ons restaurant en hebben we diverse live-acts als entertainment.

Werkzaamheden

Als stagiair bij de Front Office ben je het gezicht van het hotel, je verwelkomt alle gasten en helpt ze vanaf daar verder. Dit kan zijn dat gasten willen inchecken of uitchecken maar ook telefonisch kan je alle gasten helpen. Je staat breed glimlachend achter de balie te kijken naar de soms ietwat chaos om je heen of je geniet van de rust en chille muziek op de achtergrond. Je straalt rust uit en laat je niet gek maken op een drukke dag.

Gewenste profiel

Het zou fijn zijn als je al wat ervaring hebt op het gebied van receptie werkzaamheden. Verder heb je een pro-actieve houding richting de gasten en heb je zin om nieuwe dingen te leren. Enige ervaring met gasten/klanten service zou top zijn!

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Jaz Amsterdam

Jaz in the city is in november 2015 nieuw geopend in Amsterdam. Het hotel is uniek in zijn soort en anders dan andere hotels in Amsterdam. Wij dansen op een nieuw soort ritme en hebben een hip, bijzonder en dynamisch concept in een creatieve werkomgeving vol met frisse perspectieven en inspiratie. Bij Jaz Amsterdam zijn wij continu bezig met het vernieuwen, verkennen en creeëren van een unieke beleving voor onze gasten.

Met 248 in-tune kamers, 11 offbeat suites, de Rhytms bar en restaurant, zijn wij the place-to-be voor de bezoekers van de Ziggo Dome of het centrum van Amsterdam. Wij verwelkomen graag onze gasten en geven hun een unieke beleving door onze muzikale pop-up optredens, lokale art en hartverwarmende hospitality.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024