Nu solliciteren

Stagiair Communicatie & Marketing dit bedrijf

Functie Communicatie & Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Brutovergoeding per maand (in euro's) o.b.v. 36 uur p.w.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats waar je in korte tijd veel ervaring opdoen met een breed takenpakket op het gebied van communicatie & marketing? Dan is deze stage bij de grootste opleider in de geestelijke gezondheidszorg misschien iets voor jou!

Als stagiair Communicatie & Marketing voer je diverse communicatie- en marketingwerkzaamheden uit. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s van het team Communicatie & Marketing.

Onze vorige stagiaire Yonna over haar stage

‘Mijn interesse in psychologie maakte de dit bedrijf een ideale stageplek. In de 5 maanden dat ik stage heb gelopen, heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over psychologie en alles wat daarbij komt kijken. Maar ik heb vooral ook veel geleerd op het gebied van marketing en communicatie. Toen ik begon met mijn stage wist ik nog niet zo goed wat ik leuk vond in het vakgebied. Eén van mijn doelen was daarom om mij breed te ontwikkelen in het communicatievak. Tijdens mijn stageperiode ben ik met veel verschillende taken bezig geweest en heb ik gewerkt aan eigen en gezamenlijke projecten. Door het brede takenpakket heb ik mijn doel dubbel en dik behaald en ben ik echt deel geworden van het team.’

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Meer weten over deze functie? Bea Warmink, Manager Communicatie & Marketing, vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bereiken op tel. (030) 230 84 17 of b.warmink@rinogroep.nl

Meer informatie over de RINO Groep vind je op www.rinogroep.nl

RINO Groep

De RINO Groep ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Denk aan psychologen, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen en psychotherapeuten. Samen met onze topdocenten bieden we innovatieve opleidingen, cursussen en congressen op maat. Wij onderscheiden ons door klantgerichte service en staan midden in een dynamisch internationaal netwerk. Vanuit dit professioneel netwerk creëren en delen we hoogwaardige kennis en focussen we op de vertaling naar de dagelijkse praktijk.

We beslaan het hele veld: van publieke gezondheid, generalistische basis ggz tot en met gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staan bij de RINO Groep centraal. We luisteren, denken mee en staan klaar voor onze klanten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024