Nu solliciteren

Financiële/ Administratieve duizendpoot gezocht! Kom stage lopen bij dit bedrijf!

Functie Financieel/Administratief medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als onze nieuwe kracht krijg je gedeeltelijk de verantwoordelijkheid over de financiële administratie van dit bedrijf. Ervaring in financiële administratie is daarom een pré, maar je zult begeleid worden in het proces. Je zal beginnen met de basis waarna je verder groeit tot meer ingewikkelde financiële en administratieve werkzaamheden. Naarmate de stage vordert krijg je dus ook meer verantwoordelijkheid. De financiële en administratieve taken omvatten onder andere: journaliseren van bankafschriften, verwerken van in- en verkoopfacturen, vaste activa administratie voeren, BTW aangiftes doen, incasso batches versturen, aanmaningen verzenden en debiteuren- en/of crediteurbeheer. Daarnaast zal je ook in contact staan met onze klanten, studentmedewerkers, het incassobureau en leveranciers.

Kortom, wij zoeken 2/3 gemotiveerde studenten om onze financiële afdeling te versterken en graag veel willen opsteken van hun stage. Zoek jij zo’n stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werkzaamheden

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor twee belangrijke kerntaken. Als eerste ben je de schakel tussen onze studiehelden en onze externe distributeur. De studiehelden zorgen voor een goede kwaliteit samenvattingen, jij zorgt ervoor dat de puntjes op de i komen te staan zodat de distributeur aan de slag kan en onze klanten de samenvattingen op tijd in huis hebben.

Daarnaast ben je onderdeel van het finance team. Met dit team zorg je ervoor dat alle financiële transacties van dit bedrijf kloppend in de boekhouding worden verwerkt. Uiteraard krijg je hierbij vanuit ons veel ondersteuning en training, zodat je tijdens je bijbaan ook je skills kunt upgraden!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dus ambieer jij een carrière in de finance? Wil je een stage waarin je vol meedraait met het team en naar aanleiding van jouw talent en skills goed kunt doorgroeien? Dan zien wij graag jouw CV en motivatiebrief verschijnen!

Slim Academy

Slim academy is marktleider op het gebied van studieondersteuning in Nederland. Omdat wij meer dan 800 studenten in Nederland voor ons hebben werken zijn we een jong en platte organisatie. Dit betekent niet alleen dat we iedere vrijdag een borrel op kantoor hebben, je kunt ook direct op alle niveaus meedenken binnen de organisatie. Dit maakt werken bij SLIM uniek!
Ons hoofdkantoor met prachtig uitzicht over Rotterdamse is gevestigd op de 9e verdieping van de Rotterdam Science Tower. Daarnaast hebben wij in verschillende studentensteden vestigingen waar we via onze bedrijfsonderdelen met studenten in contact komen. De vier grootste merken binnen Slim Academy zijn: Capita Selecta (tentamentrainingen), SlimStuderen.nl (uittreksels en samenvattingen), SnelAfstuderen (offline scriptiebegeleiding) en ScriptieMaster (online scriptiebegeleiding).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024