Nu solliciteren

Afstudeerstage/meewerkstage Online Marketing

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Lelystad, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Yes! Bij Bit-online B.V. zijn we op zoek naar een stagiair Online Marketing. Lijkt het je leuk om te werken bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf, ben je bereid om veel te leren en vind je het leuk om content te creëren? Dan is dit misschien wel dé stage voor jou.

Als snel groeiend, internationaal bedrijf zijn er veel uitdagende projecten en word je écht deel uit gemaakt van het team. We geven je veel vrijheid om zelf projecten tot je te nemen en met initiatieven te komen.

Over Bit-online B.V.

Bit-Online B.V. is het moederbedrijf van diverse succesvolle websites in Nederland (…m, …, …) en Duitsland (Fahrradteile-…, Fahrrad-reifen-…). Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Daarnaast verkoopt Bit-Online B.V. ook via diverse platformen zoals …m en Amazon.

Werkzaamheden

Binnen je rol als stagiair Online Marketing ben je onderdeel van het online marketingteam en voer je diverse online marketingactiviteiten uit. Als e-commercebedrijf is het begrip online marketing natuurlijk heel breed, maar je kunt denken aan het creëren van (SEO)-content, het meedenken over online (SEA-)campagnes, het schrijven van nieuwsbrieven, het bijhouden van sociale media en natuurlijk het analyseren van data. We begrijpen dat er natuurlijk veel te leren valt en zullen je hierbij ondersteunen.

Voorstel stage/afstudeeropdracht

We willen ons graag nóg verder uitbreiden en de markt van Frankrijk betreden. Voordat we dit gaan doen, is een zorgvuldig marktonderzoek erg belangrijk. Het gaat dan om een marktonderzoek in de breedste zin van het woord met een focus op online marketing. Denk bijvoorbeeld aan een concurrentieanalyse en doelgroep analyse, maar ook aan een zoekwoordenanalyse. Natuurlijk gaat dit in overleg en staan we zeker ook open voor andere voorstellen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Bit-Online B.V.? Laat dan je C.V. met motivatiebrief achter. Je kunt je richten tot Annette van den Akker.

Fietsonline.com

Bit-Online B.V. is het moederbedrijf van diverse succesvolle websites in Nederland (Fietsonline.com, Fietszitjesonline.nl, Fietsbandonline.nl) en Duitsland (Fahrradteile-outlet.de, Fahrrad-reifen-online.de). Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Daarnaast verkoopt Bit-Online B.V. ook via diverse platformen zoals bol.com en Amazon.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024