Nu solliciteren

(Afstudeer)stage operations support (bedrijfskunde/supply chain/IT) bij logistiek servicebedrag in Waddinxveen

Functie Stagiare operations support & improvement
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Waddinxveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking Een vaste vergoeding plus reiskostenvergoeding is van toepassing
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ziemann is sinds 2022 een nieuwe partij in de Nederlandse markt en richt zich op geld- en waardeservices in de chartaal geld keten. Het bedrijf is onderdeel van de Ziemann Groep in Duitsland, alwaar Ziemann de tweede grootste marktpartij is in deze sector.  

De services van Ziemann ontwikkelen zich snel en kenmerken zich door innovatie middels IT systemen, data analyse, Lean processen, bankaire processen en een nauwe samenwerking met diverse banken en DNB en een zeer gemotiveerd team. De samenwerking met de Duitse Ziemann Groep maakt het voor ons mogelijk om snel grotere stappen te zetten in de Nederlandse markt obv best practises en een grote organisatie met veel bestaande structuren en infrastructuur.

Werkzaamheden

We zoeken een afstudeerder die zowel gaat werken aan een scriptie obv een toepasselijk onderwerp in (waarde)logisitiek, chartale geldketen, supply chain management of in aanpalende onderwerpen, als onderdeel is van ons operatie-team en dan met focus op de innovatie van backoffice/administratie, integratie & rapportage processen. De onderwerpen binnen dit bereik zijn onder meer operations performance, voorraad management, bancaire processen/intergratie, ICT systemen & change op dit terrein.

Gewenste profiel

HBO of WO Bachelor of Master studenten. Nederlands in woord en geschrift. Een mooie uitdaging voor bijvoorbeeld een bedrijfskunde student maar ook andere opleidingen kunnen prima aansluiten.

Wat bieden wij

Je hebt de kans om mede vorm te geven aan de operations van de toekomst en de groei van onze business, in de zin van analyse, IT systemen, processen, rapportages en improvement.

We zoeken een kandidaat die echt mee gaat werken in the operations team en daarnaast uiteraard kan werken aan een scriptie. De begeleiding zal zeer goed ingevuld worden zodat we alle doelen van de stage samen bereiken.

Ziemann Cash Service

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024