Nu solliciteren

INTERNSHIP: MARKETING IN AMSTERDAM!

Functie Marketing Stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij helemaal in de TikTok-game, ben jij thuis op Snapchat en heb jij Instagram inmiddels uitgespeeld? Ben je gek op festivals, muziek en films? Wie weet is deze stage dan iets voor jou! Als marketing stagiair(e) maak je deel uit van het marketing team en zal je aan de slag gaan voor de verschillende evenementen die wij organiseren. Je komt terecht in een jong en creatief team gevestigd in Amsterdam.

Wie zijn wij?
Twee vrienden en een memorabel uit de hand gelopen strandfeest. Zo begon het avontuur twaalf jaar geleden en is de start geweest van een evenementenbureau dat grote festivals, club shows en theatershows neerzet. Vanuit Amsterdam werken we met een ervaren, hecht en ambitieus team aan o.a. de (event)merken dit bedrijf, Cinema in Concert, By the Creek en Ohm.

Wat doen wij dan precies?
Alleen maar dingen die wij zelf écht leuk vinden! dit bedrijf organiseert evenementen variërend van kleine club shows tot grote festivals. We organiseren onder de naam dit bedrijf, maar zijn ook betrokken bij festivals als By the Creek en Ohm. Cinema in Concert organiseert filmconcerten in Nederland en België waarbij films worden vertoond in theaters en concertzalen, terwijl een symfonieorkest de muziek live ten gehore brengt. Denk aan films als: Harry Potter, The Lord of the Rings of Beauty and the Beast. En unieke concertreeksen als Efteling in Concert.

Werkzaamheden

Functieomschrijving

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Ben jij gek op social media? Houd jij van festivals, muziek en film? Kan jij als geen ander verfrissende creatieve ideeën bedenken? Ben jij op zoek naar een stage voor 5 dagen per week gedurende minimaal 5 maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024