Nu solliciteren

Vacature stagiair(e) marketing & communicatie (32-36 uur per week)

Functie Staigiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een stage in de podiumkunsten? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Bij ISH werk je in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. In onze organisatie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie, jouw ideeën in te brengen en te ontdekken waar je goed in bent.

Over dit bedrijf

ISH brengt al 20 jaar hiphop dans en urban sports naar het theater.  In de voorstellingen verbinden wij deze disciplines met traditionele kunstvormen zoals ballet, theater en klassieke muziek. Wij geloven namelijk in interessante cross-overs. ISH is een collectief van andersdenkenden en maakt dans van elementen die niet iedereen meteen als dans zou bestempelen. Dit bedrijf richt zich op een breed, jong en divers publiek. Het verkennen van nieuwe paden en het investeren in jonge generaties zit diep in ons DNA.

Naast voorstellingen is er ook de ISH Academy, ISH Community en ISH Talent met programma’s gericht op kinderen en jongeren, nieuw professional talent en de hiphop community. Dit bedrijf opende onlangs de nieuwe locatie Podium Lely in Amsterdam Nieuw-West, waar verschillende activiteiten een podium krijgen.  

Voorstellingen en programma’s
Het komende seizoen werken wij onder andere aan de voorstellingen Knock-Out, een coproductie met Jakop Ahlbom Company en Rhythm & Flow, met dansers en freerunners. Daarnaast maken kleinere producties met nieuwe makers, zoals de voorstelling Kromanti en ISH Open Nights. Zou je graag een bijdrage willen leveren aan deze projecten? Dan maken wij graag kennis.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Je draait mee in het marketingteam van de organisatie. Het team bestaat uit een Hoofd Marketing, een online marketing en communicatiemedewerker en een freelance PR medewerker. Je wordt betrokken bij campagnes voor voorstellingen, maar ook bij de activiteiten die plaatsvinden in onze nieuwe locatie Podium Lely, zoals de lessen voor kinderen en jongeren, de ISH Jams en Open Podia. Je gaat, in samenwerking met collega’s, aan de slag met de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?
Ben je enthousiast? Dan kijken we ernaar uit om je te leren kennen. Je kunt een motivatiebrief en CV sturen naar mascha@ishdancecollective.com. Heb je nog vragen over de stageplek? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Mascha Dammers, Hoofd Marketing, via telefoonnummer 020 – 46 85 422 of via mail: mascha@ishdancecollective.com.

Bedrijfspresentatie

ISH Dance Collective

ISH brengt al 20 jaar hiphop dans en urban sports naar het theater. In de voorstellingen verbinden wij deze disciplines met traditionele kunstvormen zoals ballet, theater en klassieke muziek. Wij geloven namelijk in interessante cross-overs. ISH is een collectief van andersdenkenden en maakt dans van elementen die niet iedereen meteen als dans zou bestempelen. ISH Dance Collective richt zich op een breed, jong en divers publiek. Het verkennen van nieuwe paden en het investeren in jonge generaties zit diep in ons DNA.

Naast voorstellingen is er ook de ISH Academy, ISH Community en ISH Talent met programma’s gericht op kinderen en jongeren, nieuw professional talent en de hiphop community. ISH Dance Collective opende onlangs de nieuwe locatie Podium Lely in Amsterdam Nieuw-West, waar verschillende activiteiten een podium krijgen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024