Nu solliciteren

Meewerkstage Karrenadministratie

Functie Karrenadministrateur
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie De Kwakel, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige, maar vooral verantwoordelijke administratieve meewerkstage? Deze meewerkstageplaats is een uitgelezen kans om jouw studievaardigheden in te zetten in de praktijk en nieuwe kennis op te doen in een professionele omgeving.

Werkzaamheden

Op deze afdeling werken brengt een hele grote verantwoordelijkheid met zich mee, wij beheersen de stroom van 100.000 karren per maand.

De administratie van de karrenstroom is een dagelijkse klus en heeft betrekking op heel de wereld. Het is daarom ook essentieel dat deze transacties goed worden gevolgd en vastgelegd.

Wij zoeken een meewerkstagiaire, die ons helpt om het proces te stroomlijnen. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn dit bedrijf, aangenaam!

Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij dit bedrijf, 1 van de grootste bloemenexporteurs in Nederland, mogen wij hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we graag met iedereen: van collega’s tot kwekers. Wij  brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. Samen kom je verder dan alleen, met dit motto vormen we een sterk team waar iedereen tot bloei komt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024