Nu solliciteren

Stagiair HBO Werktuigbouwkunde gezocht bij The Crosby Group!

Functie Werktuigbouwkunde stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Ede, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende stagiaire Werktuigbouwkunde. Jij zult binnen het team een rol als aankomend Junior Production Engineer gaan krijgen. Je leert te werken met kwaliteitssystemen. Daarnaast zal je met jouw kennis en enthousiasme een bijdrage leveren aan verschillende projecten. Je staat open om elke klus op te pakken en bent zelf ook proactief in je werk. Je vind het leuk om verantwoordelijk te zijn voor bepaalde taken en dit goed op te leveren, dit geeft jou energie en waardering.

Je bent betrokken bij de meest variërende projecten vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie en oplevering. Uiteraard word je begeleid door onze Lead Engineer en zal je volledig meedraaien in het team. Hierdoor leer je echt ons product en productieproces van A tot Z kennen, van ontwerp tot de levering. Met jouw werkzaamheden krijg je te maken met onder andere het productie proces van onze hijsklemmen, maar ook het hele supply chain proces. De onderstaande hulpvragen kunnen een afstudeeropdracht vormgeven:

Aan de hand hiervan ga je aanbevelingen aan onze organisatie doen.

Gewenste profiel

Een enthousiaste hbo-student Werktuigbouwkunde die vanaf februari 2024 voor minimaal 20 weken beschikbaar is voor een afstudeerstage.

Een student die een bijdrage wil leveren aan projecten met name gericht op ontwikkeling, procesverbetering en inzicht creëren, waarbij hij/zij veel ervaring en kennis op kan doen.

Een nieuwsgierige en pro actieve houding.

Wat bieden wij

Voor meer vragen over deze stage kun je je wenden tot Raymon Pitti, raymon.pitti@thecrosbygroup.com of tel nr: 06-40197016

Heb je belangstelling voor deze uitdagende afstudeerstage, reageer dan snel met motivatie en CV naar: mirjam.zijlmans@kitocrosby.com

CrosbyIP Lifting Clamps is de innovatieve marktleider op het gebied van hijsklemmen, die toegepast worden bij horizontaal en verticaal transport van metalen platen, balken, vaten e.d. in diverse industrieën, zoals de scheepsbouw, offshore en de vliegtuigbouw. Engineering & productie vinden plaats in Ede. CrosbyIP Lifting Clamps is onderdeel van Kito Crosby Group, wereldwijd marktleider in hijsmiddelen.

Voor meer informatie over The Crosby Group en onze producten kijk op www.kitocrosby.com

CrosbyIP Lifting Clamps

CrosbyIP Lifting Clamps is de innovatieve marktleider in Europa op het gebied van hijsklemmen en heeft tevens een vooraanstaande marktpositie in Noord-Amerika.

Hijsklemmen worden toegepast bij horizontaal en verticaal transport van metalen platen, balken, vaten e.d. in diverse industrieën zoals de scheepsbouw, offshore, vliegtuigbouw en tankbouw. De capaciteit van de klemmen varieert van 0,5 tot en met 100 t.

Ontwikkeling en productie vinden plaats in Ede. Sales en Marketing wordt uitgevoerd vanuit het Europese hoofdkantoor van Crosby Europe in Heist-op-den-Berg.

CrosbyIP Lifting Clamps en Crosby Europe maken onderdeel uitmaakt deel uit van de The Crosby Group gevestigd in de VS.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024