Nu solliciteren

Social , Marketing & Communicatie Stage beschikbaar in Rotterdam!

Functie Stagiair(e) Social Media Marketing en Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Mogelijkheid tot reis naar Suriname om die reden vergoeding in overleg
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf één loket waar een scala aan ondersteunende diensten wordt aangeboden. Expert in: stagebemiddeling en huisvesting, groeps- en studiereizen en visum aanvragen.

Stage en Verblijf Suriname (Stagebemiddeling en huisvesting)

Studiereis naar Suriname (Reisbureau voor studiereizen)

Rondreis door Suriname (Reisbureau voor vakantiereizen)

Visum aanvraag Suriname (Visumbureau)

Voor onze marketing voor het onderdeel rondreizen zijn we opzoek naar dé stagiair(e) die affiniteit heeft met social media, reizen en als het kan ook met Suriname.

Een stage waar jij je creativiteit kan uiten door het creëren van content  op social media door teksten te schrijven en video’s en foto’s te bewerken? OF het schrijven en uitvoeren van een marketingplan OF kan je met jouw kennis omtrent SEO, SEA & advertisement het bedrijf verder te laten groeien door jouw advies. Dan ben je bij ons van harte welkom.

Een stage met veel afwisseling en waar ruimte is om je te ontwikkelen. Dan komen we graag met je in contact.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) Social Media Marketing en Communicatie die actief betrokken zal worden bij de lancering van onze website voor het onderdeel rondreizen en het opzetten van onze social media kanalen. Als Social Media Marketing en Communicatie stagiair krijg je de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en groeiende reisorganisatie. Je speelt een belangrijke rol bij het vergroten van onze online aanwezigheid en het creëren van bewustzijn rondom onze reispakketten. Daarnaast zal je betrokken zijn bij de promotie van een specifieke bestemming in de binnenlanden van Suriname, die extra in de spotlight komt te staan.

Taken en verantwoordelijkheden:   Assisteren bij het opzetten en beheren van onze social media kanalen, waaronder Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn   Creëren van boeiende en aantrekkelijke content voor de social media kanalen, in samenwerking met het team   Schrijven van pakkende teksten voor de website, blogs en andere marketingmaterialen   Ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes   Monitoren van de online reputatie en het beantwoorden van vragen en opmerkingen van volgers   Bijdragen aan de ontwikkeling van een contentstrategie en planning voor de social media kanalen   Onderhouden van contact met zakelijke partners, gidsen, reisleiders, contentleveranciers, accommodaties en evenementenlocaties   Coördineren van contentaanlevering en samenwerking met externe partijen   Assisteren bij het analyseren van marketingprestaties en het rapporteren van resultaten aan het team   Coördineren van contentaanlevering en samenwerking met externe partijen

Gewenste profiel

Profiel:   Je volgt een relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie of toerisme   Je hebt affiniteit met reizen, avontuur en de natuurlijke schoonheid van Suriname   Je bent creatief en hebt een oog voor visuele content   Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden en bent in staat pakkende teksten te creëren   Je bent bekend met het gebruik van social media platforms en bent op de hoogte van de laatste trends   Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en resultaatgericht   Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team   Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Wat bieden wij

Wat wij bieden:   Een uitdagende en leerzame stageplek in een groeiende reisorganisatie

  Mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen in het vakgebied van marketing en communicatie   Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit   Een inspirerende werkomgeving

Heeft de vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Bedrijfspresentatie

Studiecentrum Suriname

Studiecentrum Suriname één loket waar een scala aan ondersteunende diensten wordt aangeboden. Expert in: stagebemiddeling en huisvesting, groeps- en studiereizen en visum aanvragen.
- Stage en Verblijf Suriname (Stagebemiddeling en Huisvesting)
- Studiereis naar Suriname (Studiereizen bureau)
- Rondreis door Suriname (Reisbureau)
- Visum Aanvraag Suriname (visumbureau)

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024