Nu solliciteren

PR & Project Management talent gezocht bij W. Green in Amsterdam!

Functie Stagiair PR & Project Management
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een PR- & Projectmanagement Talent? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wij zijn een Brand & Communication agency die zich sinds 2010 inzet voor impact gedreven merken. We helpen ze met vraagstukken van brand identity, strategie tot communicatie en werken het liefst op een holistische en impactvolle manier. We co-creëren intersectionele merkwerelden voor en met merken om ze klaar te stomen voor de wereld van morgen.

Voor de periode nu- en/of januari – juli 2024 zijn we op zoek naar een stagiair die ons team komt versterken. Het betreft een fulltime stage, 5 dagen per week, met een stagevergoeding van €300,- en dagelijks een heerlijke biologische lunch. 

Kan je goed omgaan met verantwoordelijkheid, heb je een vlotte pen, ben je helemaal thuis in het Nederlandse media & influencer landschap en heb je affiniteit met duurzaamheid, mode & lifestyle? Dan ben jij misschien wel ons volgende PR & Projectmanagement talent.

Werkzaamheden

Als onderdeel van ons PR & Project Management-team help je, naast de dagelijkse werkzaamheden, bij het structureren van alle mooie projecten waar we mee bezig zijn. Tijdens deze stage zorg jij ervoor dat alle processen soepel draaien. Je leert meer over het opstellen en uitzetten van persberichten, clipping reports, nieuwe zakelijke leads, planning en het organiseren van evenementen, fotoshoots en perslanceringen, campagnebeheer en -presentatie in uw eigen creatieve ideeën op tafel. Er is voldoende ruimte om andere vaardigheden te ontwikkelen.

Gewenste profiel

Ben je:

Klinkt dit goed? Misschien zijn wij dan de perfecte match!

Wat bieden wij

Herken je jezelf in minimaal 80% van de beschreven taken en eigenschappen, studeer je nog en ben je goed met de Nederlandse en Engelse taal, stuur dan je CV en motivatie naar carlyn@wgreen.org. Wij zien ernaar uit je te ontmoeten!

W.Green B.V.

Branding & communication agency.
W.Green brings style to sustainability and ethics to aesthetics.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024