Nu solliciteren

Stageplek Community Management bij een Innovatief Game Development Bedrijf in Oegstgeest!

Functie Community Manager
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Oegstgeest, Nederland
Uren per week 28 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij gepassioneerd over games en heb je een talent voor het opbouwen van online gemeenschappen?

Werkzaamheden

Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Wij zijn een klein, maar ambitieus game development bedrijf dat op zoek is naar een enthousiaste community management stagiair om ons team te versterken.

Wat ga je doen:

Gewenste profiel

Ben jij gepassioneerd over games en heb je een talent voor het opbouwen van online gemeenschappen? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Wij zijn een klein, maar ambitieus game development bedrijf dat op zoek is naar een enthousiaste community management stagiair om ons team te versterken.

Wat bieden wij

Een Innovatieve Werkomgeving: Bij ons kom je terecht in een creatieve en dynamische omgeving waar je de kans krijgt om te werken aan opwindende projecten in de game-industrie.

Flexibele Werktijden: Wij begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om werktijden. Daarom bieden wij flexibiliteit, zodat je het werk kunt afstemmen op jouw schema.

Volledige Begeleiding: Je staat er niet alleen voor. Ons ervaren team zal je begeleiden en ondersteunen gedurende je stageperiode. Je krijgt de kans om te leren van professionals in het vakgebied.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024