Nu solliciteren

Stagiair(e) Online Marketing gezocht bij dit bedrijf in Nootdorp

Functie Stagiair(e) (online) Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nootdorp, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Marketconform
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in marketing? Vind je het leuk om aan een campagne te werken waarbij je mee helpt met alle onderdelen om de campagne succesvol te maken? Hou je daarnaast van outdoor, sport, reizen en kamperen? Dan is deze openstaande functie als Stagiair(e) (online) Marketing perfect voor jou!

Dit jaar bestaan wij 45 jaar en dit willen wij groots gaan neerzetten. Als Stagiair(e) (online) marketing houd je je bezig met alle facetten van offline tot online marketing. Denk hierbij aan het uitwerken van leuke thema’s die bij 45 jaar passen. Maar ook het beheer van onze website als social media account

Naast het 45 jaar bestaan willen wij onze e-mailmarketing gaan optimaliseren. Hiermee ga je helpen om dit neer te zetten. Wij zullen je hierbij uiteraard helpen en begeleiden!

Wij zoeken een enthousiaste doorpakker die ons kan ondersteunen bij het opzetten van campagnes via diverse kanalen alsmede die ons kan helpen met content optimalisatie in breedste zin van het woord. Daarnaast vinden we het leuk als we met onze e-mailmarketing gezamenlijk de eerste stappen hierin kunnen gaan maken.

Je zult binnen NOMAD onderdeel zijn van het marketing als e-commerce team. Samen zullen wij ons dagelijks bezig houden met NOMAD en het 45 jarige bestaan zo goed mogelijk neer te zetten. Uiteraard is er voldoende tijd voor het uitvoeren van stage-opdrachten en zijn wij ook benieuwd wat jij wil leren en hoe we je daarbij kunnen helpen. Afhankelijk van je opleiding bepalen we samen jouw opdrachten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

A day in the life of a (Online) Marketing Stagiaire

Je begint iedere dag met een versgezette kop koffie (of thee, als je dat lekkerder vindt). Je kruipt achter je laptop en start met een analyse van de binnengekomen data en resultaten van je opgezette campagnes. In de pauze eet je met je collega’s een broodje, waarna je weer verder aan de slag gaat met het bedenken of meehelpen van de campagnes binnen het 45 jaar thema. De werkdag sluit je samen met je collega’s af. We bieden jou een gezellige en informele werksfeer in ons fijne kantoor in Nootdorp. Je krijgt uiteraard de nodige professionele begeleiding, maar daarnaast bieden wij jou ook veel verantwoordelijkheid en ruimte om eigen creativiteit in te brengen.

Bedrijfspresentatie

The Nomad Company B.V.

NOMAD is een producent van premium outdoorgear, opgericht in 1978. Inmiddels is NOMAD uitgegroeid tot Nederlands’ bekendste outdoormerk en is het een vast begrip geworden in de outdoorwereld. Vanuit dit erfgoed ontwikkelen de gepassioneerde ontwerpers van NOMAD elke dag weer met liefde mooie producten voor reislustige globetrotters.

NOMAD producten staan voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Van slaapzakken, slaapmatten en tenten tot wandelsokken, rugzakken en kleding. NOMAD heeft alles in huis voor een complete kampeer- en reiservaring.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024