Nu solliciteren

Administratief Medewerker Zorgsector (HBO)

Functie Administratief Medewerker Zorgsector (HBO)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie IJsselstein, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een administratieve duizendpoot met een passie voor de zorg? Zoek je een uitdagende functie waarin je jouw organisatorische en administratieve vaardigheden kunt inzetten om een positieve impact te hebben op de zorgverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Functieomschrijving:

Als Administratief Medewerker in de zorgsector speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de zorginstelling. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van administratieve processen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Jouw taken omvatten onder andere:

Gewenste profiel

Om in aanmerking te komen voor een stage in de jeugdzorg bij dit bedrijf, stellen we de volgende kwalificaties en eigenschappen op prijs:

We moedigen zowel studenten aan die op zoek zijn naar een meewerkstage als studenten die een afstudeerstage zoeken om te solliciteren. We geloven in het bieden van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je talenten kunt ontplooien.

Wat bieden wij

Als stagiair in de jeugdzorg bij dit bedrijf bieden we verschillende voordelen om jouw stageperiode zo waardevol mogelijk te maken:

Professionele begeleiding: Je wordt begeleid door ervaren professionals in de jeugdzorg. Zij zullen je ondersteunen, feedback geven en je helpen groeien in je rol als stagiair.

Praktijkervaring

Persoonlijke ontwikkeling: Je stage bij dit bedrijf is een uitgelezen kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je zult leren omgaan met diverse situaties, je communicatieve vaardigheden versterken en jezelf beter leren kennen

Een positieve werkomgeving: Bij dit bedrijf streven we naar een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zorgen voor een teamcultuur waarin iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen.

Mogelijkheid tot eigen inbreng: We waarderen jouw frisse perspectieven en ideeën. Tijdens je stage krijg je de ruimte om met eigen initiatieven en projecten te komen, wat bijdraagt aan je eigen groei en de ontwikkeling van de organisatie.

Kies voor een stage  bij Vooruit met Zorg

Vooruit met zorg

Vooruit met zorg biedt intensieve begeleiding voor ouder en kind.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024