Nu solliciteren

Stage web-developer / e-commerce developer

Functie Stagiair(e) webdeveloper
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Groningen, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor ons bedrijf in Groningen zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(s) die graag wil leren en ervaring op wil doen op het gebied van (web) development in de e-Commerce.

Naast het leren zelfstandig te ontwikkelen in PHP, HTML/CSS/JS ondersteun je op het gebied van technische invulling, onderhoud en optimalisatie van de webwinkels gebouwd in Magento, WordPress. Ook bouwen we apps, ondersteunen we een grote mediagigant in front-end development en is er ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

Het gaat om een jong en dynamisch bedrijf met enkel jonge mensen, die naast een grote voorliefde voor techniek, gadgets, games en internet ook maatschappelijk betrokken zijn. We zitten op een mooie plek aan de rand van de stad Groningen die goed bereikbaar is met de auto, fiets of OV. Verder doen we naast ons gewone werk ook vrijwilligerswerk en houden we de actualiteit altijd nauwlettend in de smiezen. Dat is natuurlijk niet verplicht!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

e-Tales

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een tof techbedrijf in Groningen? Solliciteer dan bij ons. We bieden een superleuke stageplek aan, met veel vrijheid, stagevergoeding, leuke collega's en oh ja, je leert ook nog wat ;-) Wij zijn een 12 jaar oud, groeiend ontwikkelbedrijf met 10 collega’s in een gezonde mix van projectaansturing, design en gesegmenteerde development skills. We hebben focus op het ontwikkelen van applicaties en modules voor e-commerce, maar schuwen andere creatieve online- of softwareprojecten absoluut niet. Zo zijn we naast het ontwikkelen van toepassingen voor e-commerce ook bezig met het toepassen van diverse complexe AI- en Machine Learning concepten en bouwen we aan een nieuw platform voor de woningmarkt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024