Nu solliciteren

Management trainee hospitality in het stadsziekenhuis van Amsterdam!

Functie Management trainee hospitality
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Purmerend, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke, breed georiënteerde Hospitality/belevingsstage in de zorg?

Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar een stagiair(e)! Als stagiair(e) kom je te werken onder de afdeling services van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam (ondersteunende diensten met ca. 600 medewerkers) onder begeleiding van dit bedrijf. De voornaamste taak is het verbeteren van de patiëntbeleving en de bezoekerstevredenheid in het ziekenhuis. Daarnaast is er veel ruimte om projecten op te pakken die jou interesseren, zoals marketing of juridische zaken binnen dit bedrijf. Dat is dus een brede stage met veel mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen interessegebieden! Je werkt dus mee in ons team en krijgt daarnaast een dag in de week om aan je afstudeeropdracht/scriptie te werken. Je kan je scriptie natuurlijk ook voor ons of het OLVG schrijven. Onze SiR logic (service integrated relationship) is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee wij veranderingen en verbeteringen implementeren voor de eindgebruikers. We zoeken het hele jaar door stagiaires, dus ook als je later dan november pas kan beginnen, neem contact met ons op!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden? Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met Bastiaan Stoker per mail. Stuur je CV en motivatiebrief naar bastiaan@sirgoodwill.org. Ben je benieuwd naar de SiR Goodwill Methode? Neem dan een kijkje op onze website: www.sirgoodwill.com.

SiR Goodwill b.v.

Wij onderscheiden ons door onze ervaring als Hospitality professionals. Hiermee leiden wij patiënten en andere eindgebruikers op een praktische en wetenschappelijk onderbouwde methodiek naar een 9+ ervaring. Middels Gastvrijheid, Beleving en een duurzame Relatie met alle stakeholders begeleiden wij organisaties tot onderscheidende spelers met gezonde financiële resultaten. De eindgebruiker (patiënt, bezoeker of medewerker) van een product, service of dienst, staat bij ons altijd centraal. Alles wordt door ons ingericht om zoveel mogelijk waarde te creëren voor de eindgebruiker van een service en/of product. Door middel van kort cyclische verbeteracties en belevingsmetingen bouwen wij continu aan het gastvrijheids-DNA van medewerkers en de beleving van eindgebruikers. Organisaties worden duurzaam in een positieve verbeterslag gebracht waarin medewerkers worden begeleid in het betrekken van en focussen op de eindgebruikers. Continu verbeteren zit in ons bloed: wij houden dan ook altijd de Plan – Do – Check - Act cyclus aan. SiR Intel, het Amerikaanse bedrijf dat de basis vormt voor de werkwijze van SiR Goodwill, heeft een wetenschappelijk onderbouwde benadering geïntroduceerd. De basis wordt gevormd door co-creatie in relatie met klanttevredenheid en loyaliteit.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024