Nu solliciteren

Creatieve marketing & communicatie stage beschikbaar bij Yummgums in Amsterdam!

Functie Creatieve marketing & communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking op basis van een 40-urige stageweek
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair die kan starten in september! Ben jij een creatieve aanpakker, ben je geïnteresseerd in marketing en communicatie en wil je werken in een snel groeiende D2C (Direct to Consumer) start-up? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiaire van this company!

this company – HET EERSTE VITAMINE GUMMIE MERK VAN NL

Goed voor jezelf zorgen en gezond leven. Dat het belangrijk is, staat voorop. Maar makkelijk vol te houden? Niet altijd. Ons doel: gezonde gewoontes leuk maken. En lekker! Met heerlijke smaken, knallende kleuren en veel energie maken wij vitamines in een gummie. 

Onze gummies smaken heerlijk, zodat het nemen van jouw vitamines elke dag een feestje wordt; voor jou én je gezondheid. Onze producten zijn vegan, vrij van kunstmatige toevoegingen en geproduceerd in samenwerking met experts. Met this company kijk je uit naar je gezonde routine. En morgen? Dan mag je gewoon weer. Let’s do this.

CREATIEVE MARKETING & COMMUNICATIE STAGE

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en communicatief sterke student met een hands-on mentaliteit. Jij bent enthousiast, planmatig sterk, kan snel schakelen en resultaatgericht. Je komt met creatieve ideeën en weet anderen hierin mee te krijgen. Jij:

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als stagiair(e) bij ons kom je terecht in een bedrijf met 12 medewerkers, maar ons content- en marketingteam bestaat uit slechts 4 personen. Jij wordt een belangrijke schakel in dit team en krijgt de kans om volop mee te draaien in alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken en uitvoeren van campagnes, het creëren van content, het beheren van onze social media kanalen, het samenwerken met influencers en het organiseren van events.

Doordat je in een klein en hecht team werkt, krijg je snel veel verantwoordelijkheid en de kans om in een korte tijd enorm veel te leren over de werkzaamheden in deze sector. Bij ons vinden we het belangrijk dat jouw stage aansluit bij jouw doelen en kwaliteiten. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om te kijken hoe we het maximale uit jouw stage kunnen halen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij een leerzame en uitdagende stageperiode tegemoet gaat, waarbij je jezelf zowel persoonlijk als professioneel kunt ontwikkelen.

DAAR STAAT NATUURLIJK EEN BELONING TEGENOVER!

WERKEN BIJ this company

Als stagiair ben je bij ons volwaardig onderdeel van het team en geef je vorm aan het merk this company. De omgeving is ondernemend en zelfsturend, waardoor je extra veel leert en de vrijheid krijgt om jouw eigen ideeën op te pakken! We werken vanuit ons creatieve kantoor in de Amsterdamse Houthavens en hebben een gevarieerd team van 12.
De informele en transparante sfeer zorgt ervoor dat het hele team benaderbaar is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Yummygummers zijn uitgesproken, onbevangen en opgewekt en dat zie je terug op de werkvloer. Samen werken we elke dag om de wereld te inspireren om een gezonde routine op te bouwen met behulp van de allerlekkerste vitamine gummies!

CONTACT

Lijkt het je wat en wil je langskomen voor een kennismakingsgesprek? Stuur dan je CV met een motivatie op naar …

Hopelijk tot binnenkort!

Yummygums

YUMMYGUMS – HET EERSTE VITAMINE GUMMIE MERK VAN NL

Goed voor jezelf zorgen en gezond leven. Dat het belangrijk is, staat voorop. Maar makkelijk vol te houden? Niet altijd. Ons doel: gezonde gewoontes leuk maken. En lekker! Met heerlijke smaken, knallende kleuren en veel energie maken wij vitamines in een gummie.

Onze gummies smaken heerlijk, zodat het nemen van jouw vitamines elke dag een feestje wordt; voor jou én je gezondheid. Onze producten zijn vegan, vrij van kunstmatige toevoegingen en geproduceerd in samenwerking met experts. Met Yummygums kijk je uit naar je gezonde routine. En morgen? Dan mag je gewoon weer. Let’s do this.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024